Telkkari

Big Brotherissa tapahtui karmiva moka vuonna 2009: Minnan ja Esan seksisessio päätyi sensuroimattomana suoraan lähetykseen - yksi sai potkut!

29.08.2019 16:06

Big Brother palaa televisioon tulevana viikonloppuna, kun 14 uutta asukasta astelee Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan BB-taloon sunnuntaina (1.9.).

Suomen Big Brotherin historia on värikäs ja takavuosina BB:ssä nähtiin draamaa moneen lähtöön. Tällä viikolla Seiska kertaa verkkosivuillaan menneiden vuosien kohuja.

Lue myös: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

Esan ja Minnan yhdyntä näkyi suorana

Big Brother Suomi -ohjelmassa on kautta aikojen päästy seuraamaan, kuinka asukkaiden väliset kemiat kohtaavat ja välillä tunteet muuttuvat hyvinkin romanttisiksi. 

Joka kausi muutama asukas on päässyt myös nauttimaan yksityisyydestä BB-talon sviitissä. Monasti illat ja yöt ovat ajautuneet helliin rakkauden puuhiin, mutta juuri koskaan katsojille ei ole näytetty suudelmia ja heiluvaa peittoa enempää.

Lue lisää: Nähdäänkö Big Brotherissa jälleen draamaa? Muistatko Anu Saagimin ja Andy McCoyn rajun tappelun - 24/7-palvelukin suljettiin!

Minna ja Esa

Historiaan mahtuu kuitenkin yksi poikkeus, joka poiki yhdelle tuotannon jäsenelle potkut. 

24/7-palvelussa nähtiin vuonna 2009 noin 20 sekunnin pätkä yhdynnästä, jonka aikana Esan ja Minnan sukupuolielimet näkyivät tuhansille katsojille.

Kanava vaati tuotantoyhtiöltä selvitystä, kuinka materiaali on päätynyt suoraan nettilähetykseen ja lopulta yksityiskohtien ruotimisen jälkeen eräs tuotantoyhtiön jäsen sai potkut erheensä vuoksi. 

Lue lisää. Big Brother paljastaa - näin monta kilpailijaa taloon astelee: "Valtaosa asukkaista on..."

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!