Mira

Seksiä useita kertoja! Markus tekee rajuja paljastuksia intiimeistä hetkistä varatun Miran kanssa Temptation Islandissa - Sami Kuroselta jäätävä piikki Miralle iltanuotiolla!

Telkkari | 03.06.2020 19:05

Valto ja Mira kohtaavat toisensa tämän kauden odotetuimman iltanuotion äärellä huomenna torstaina (4.6.) Nelosella esitettävässä Temptation Island Suomen jaksossa.

Aiemmissa jaksoissa on paljastunut, että Mira on harrastanut seksiä sinkku-Markuksen kanssa, mutta Mira ei ole vielä myöntänyt asiaa.

Markus paljastaa kuitenkin 24 tunnin unelmatreffien loppuvaiheilla tehdyssä haastattelussa, että seksin harrastaminen ei jäänyt parilla yhteen kertaan.

- Oon ylittänyt heidän parisuhteen rajat. Ollaan Miran kanssa muutaman kerran harrastettu seksiä. Se on ollut molempien mielestä toisaalta väärä, moraalisesti väärä teko. Mutta tunteiden puolesta oikea ja aito juttu. Varsinkin, kun nämä kaikki kerrat, mitä ollaan yhdessä oltu, on tapahtunut selvinpäin. Ei olla kännissä tehty yhtään mitään, Markus sanoo torstain jaksossa.

Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

- Haluaisin, että Mira olisi rehellinen Valtolle ihan jokaikisestä asiasta. Jos se johtaa siihen, että niiden tiet erkanee, niin en mä ala sitten perääntymään, Markus sanoo.

Torstain jakson iltanuotiosessiossa Sami Kuronen juttelee ensin Miran kanssa kahdestaan. Mira kertoo huomanneensa, että he ovat Valton kanssa niin sanotusti eri tasoilla.

- En ole vielä keksinyt, mikä mun oma juttu on, Mira toteaa.

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

Mira
Mira istahtaa ensimmäisenä iltanuotion äärelle juttelemaan parisuhteestaan.

Kova ikävä Valtoa

Mira ei aluksi kokenut pystyvänsä puhumaan avoimesti tunteistaan ja parisuhteestaan viettelysten saarella. Hän on kuitenkin pystynyt avautumaan asioistaan Markukselle, ja he ovat olleet todella läheisiä myös henkisesti koko loppureissun aikana.

- En ole löytänyt semmoista samanlaista henkistä yhteyttä Valton kanssa. Heti aluksi huomasin sen, että Markuksen kanssa voi puhua. 

- Koen, etten saa samanlaista tukea tai empatiaa Valtolta. ”Mietit vähän liikaa, kyllä se siitä”, eikä lähdetä purkamaan asioita. Pitäisi koko ajan olla iloinen ja positiivinen Valton seurassa.

Sokkikäänne! Mira ja Markus jäävät karusti kiinni sänkypuuhista Temptation Island Suomessa - makuuhuoneen äänet kertovat kaiken: "En olisi ikinä uskonut!"

Mira saa katsoa viimeisen videon Valton loppureissusta. Videon katsomisen jälkeen Mira liikuttuu kyyneliin.

- Näen siellä sen ylpeän Valton. Ei se purematta niele mitään tollaisia juttuja, mitä se on nähnyt. Oltiin niin varmoja yhdessä ja oltiin suunniteltu asioita melkein kuolemaan saakka.

Mira kertoo ikävöivänsä Valtoa kovasti. Valto on myös todennut, että Mira on satuttanut häntä reissun aikana, kun Miran välit Markukseen lämpenivät yhtäkkiä.

- Olen ollut itsekin niin paska, niin en voi yhtään ymmärtää, että hänellä on tuollaisia fiiliksiä. Olen antanut tunteiden viedä minut Markuksen luo. Ja hän on päässyt tuonne, Mira sanoo ja taputtelee sydäntä.

Temptation Island Suomi: Jatkuva biletys alkaa käydä Miran hermon päälle - sankarillinen Markus pelastaa illan: juodaan vähän lisää, se auttaa!

Mira sanoo haluavansa pitää vielä yhteyttä Markukseen.

- Toivoisin, että voisimme olla edes ystäviä tämän jälkeen. Markus voisi olla ensimmäinen pala siihen mun henkiseen tukiverkkoon, mitä voisin alkaa rakentamaan, jos Valtoa ei lasketa. Haluan pitää Markuksen elämässäni.

Mira ja Markus
Miran ja Markuksen henkinen yhteys tuli Miralle täysin yllätyksenä.

Rajat menivät rikki

Mira ei pysty sanomaan, ketä hän ikävöi enemmän, Markusta tai Valtoa. Eikä Mira vieläkään suostu paljastamaan, että he harrastivat Markuksen kanssa seksiä.

- Me lusikoitiin ja nukuttiin yhdessä. Rikottiin rajoja, ei saanut olla niin lähellä.

Temptation Island Suomi: Mira murtuu kyyneliin iltanuotiolla - "Valtolla on nyt huono fiilis"

Samikin tietää, että he ovat harrastaneet seksiä, mutta Valto ei ole siitä vielä tietoinen.

- Pääset hetken kuluttua tähän takaisin, kun olen puhunut Valton kanssa, ja toivon että pystyt olemaan silloin rehellinen, Sami näpäyttää Miralle.

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!