Lola Odusogan hermo palaa Selviytyjät Suomessa - Wallu Valpio ilkkuu ja paljastaa kamalan suunnitelman: "Ihan kostoksi Lolalle!"

Telkkari | 09.04.2019 20:23

Marko Asellin putoaminen edellisessä Selviytyjät Suomi -jaksossa oli kova pala Lola Odusogalle ja Tuuli Matinsalolle. Ensi sunnuntain jaksossa Lola tilittää heimoneuvoston jälkeen, kuinka pahasti häntä vedettiin nenästä.

- Tällä kertaa heimoneuvostossa lopputulos oli mulle ihan täysi yllätys. Mä olin aivan satavarma, että kaikki haluavat mut pelistä pois. Ja olin todella vakuuttunut, että tulen saamaan reippaan enemmistön ääniä, Lola tilittää.

Lue lisää: Selviytyjissä uskomaton petkutus! Koskemattomuusamuletin vaikutus nollattiin - Marko Asell ulos: "Loistava bluffi!"

- Meidän liittohan mureni tämän heimoneuvoston myötä aivan totaalisesti, eli jäljellä on tavallaan minä ja Tuuli, ja sitten neljä, jotka pelaavat meitä vastaan. Eli me kaksi vastaan muut, eleli tapahdu jotain muutoksia.

"Rotsi auki"

Tulevassa jaksossa käy ilmi myös, että Wallu Valpion, Kim Heroldin, Miska Haakanan ja Virpi Kätkän voitokas ilakointi alkaa ärsyttää Lolaa oikein kunnolla

- Hauskinta eilisessä heimoneuvostossa oli kuitenkin varmaan se, että miten rotsi auki siellä juhlittiin sitä voittoa ja luukutettiin, että "ihan mahtavaa" ja "ai vitsi me ollaan hyviä, tää on niin helppoo mulle tää peli". Walluhan hehkuttaa siellä, että "wouwouwou", ihan silleen kuninkaana katsoo täällä, että kuka lentää seuraavaksi, Lola kyräilee.

Lue myös: Yllätyspaljastus: Marko Asellilla ja Tuuli Matinsalolla läheiset välit tosielämässä Selviytyjät-kuvausten ulkopuolella - "Ei paljastunut viidakossa missään vaiheessa!"

Wallu valpio
Wallu Valpio (vas.) oli juonittelemassa Marko Asellia ulos.

- Tästä eteenpäin koitetaan olla leirissä tuolla muiden kanssa ja aina kun alkaa ahdistaa tietyt hahmot ja henkilöt, eli kaikki neljä, niin täytyy ottaa sitä omaa tilaa ja lähteä hakemaan keppejä tai mennä uimaan tai mitä tahansa. Sitä kun pistää pään veden alle ja korvat sinne, niin ei luojan kiitos kuule yhtään sitä läppää, mitä nämä muut täällä heittää.

"Lola joutuu kärvistelemään"

Muilla kilpailijoilla on kuitenkin suunnitelma pitkittää Lolan tuskaa viidakossa mahdollisimman pitkälle.

- Sanotaanko, että eiköhän tuo Tuulin ja Lolan leirielämä ala olla tuossa. Musta tuntuu, että sielläkin alkaa olla sellaista luovuttamisen makua. He vain katselevat aurinkokelloa ja miettivät, koska tulee lähtö, Wallu sanoo kameroille.

Lue myös: Lola Odusogan ilmeistä huumoria repinyt Wallu Valpio paljastaa blogissaan ikävän onnettomuuden Selviytyjissä: "Verta koko saari ympäriinsä!"

- Sitten, kun tuo Lola on ollut sellainen käärme tuolla toisella saarella, mitä olen kuullut VIP Loungen jälkeen, niin me ajateltiin, että ihan kostoksi pidetään Lola loppuun saakka täällä. Vaikka hän tietää, että hän tippuu, niin tiputetaan ensin Tuuli ihan sen takia, että Lola joutuu yksin kärvistelemään ja odottelemaan vielä pari ylimääräistä päivää, ennenkuin hän tippuu pois.

Wallu hekottelee kameroille suunnitelmaa hyvin itsevarmana.

- Tällaista mehustelua me täällä tehdään. Ollaan me ilkeitä, mutta ai, että tuntuu niin hyvältä!

Katso alta Wiidakon Wallun tuorein videoblogi!

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!