Selviytyjissä uskomaton petkutus! Koskemattomuusamuletin vaikutus nollattiin - Marko Asell ulos: "Loistava bluffi!"

Telkkari | 07.04.2019 21:30

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa nähtiin todella nerokas petkutus, kun Wallu Valpion, Kim Heroldin, Virpi Kätkän ja Miska Haakanan Koknakki-liitto juoni Marko Asellin ulos kisasta.

Jaksossa nähtiin paljon käänteitä, kun ensin Virpi voitti palkintokisan ja pääsi sen ansiosta yhdeksi yöksi yksin omaan rauhaansa toiselle saarelle, josta hän löysi koskemattomuusamuletin. Saarelta palattuaan Virpi kertoi amuletista eti toisille kisaajille, mikä hämmensi pakkaa erittäin paljon.

Sen jälkeen Wallu voitti koskemattomuuskisan, joten Koknakki-liiton asema näytti erittäin vahvalta, varsinkin, kun Miskalla oli hallussaan myös superamuletti.

Lue myös: Selviytyjissä mystinen superamuletti - Wallu Valpio paljastaa amuletin yllättävän ominaisuuden, jota tv-katsojat eivät tiedä: "Tietenkin siinä on se vaara!"

Vastapuolella olleet Lola Odusoga, Tuuli Matinsalo ja Marko aikoivat silti keinotella itsensä voitolle heimoneuvostossa Tuulin amuletin avulla. Aiemmin Koknakin kanssa liittoa solmineen Markon tehtävänä oli tiedustella, kenet Koknakin jäsenet aikovat äänestää ulos. Suunnitelma oli, että tämän tiedon avulla Tuuli siirtää heimoneuvostossa amulettinsa tämän henkilön käyttöön, ja sen myötä ulos joutuisi joku Koknakki-liitosta.

Wallu, Kim ja Miska kertoivat rantavedessä Markolle, että he aikovat äänestää Lolan ulos ja siksi heimoneuvostossa Tuuli antoi amulettinsa Lolan suojaksi.

Mutta kuinka ollakaan, Wallu, Kim, Virpi ja MIska äänestivätkin yhdessä Markon ulos kisasta, mikä siten nollasi Tuulin amuletin vaikutuksen täysin. Lola ei saanut neuvostossa yhtään ääntä.

Wallu Valpio ja Marko Asell Selviytyjät

"Kohteena olinkin minä"

Marko oli heimoneuvostossa täysin ymmyrkäisenä tapahtuneesta.

- Loistava bluffi, Marko sanoi kanssakisaajilleen juuri ennen hänen soihtunsa sammuttamista. 

Marko tilitti yllätystään kameroille heti heimoneuvoston jälkeen.

- Wallun, Miskan, Kimin ja Virpin liitto oli vahvasti viemässä mukanaan Lolaa pois täältä ja he pystyivät pitämään sen pimennossa koko ajan, että kohteena olinkin minä, Marko sanoi.

- Turnaukset loppuvat ennemmin tai myöhemmin. Tää oli kilpailu ja tää otetaan semmoisena. Meikäläisen taidot riittivät tälle tasolle tällä kertaa. 

Katso tuorein Wiidakon Wallu -jakso alta tai tästä linkistä!

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!