Lola Odusogan ilmeistä huumoria repinyt Wallu Valpio paljastaa blogissaan ikävän onnettomuuden Selviytyjissä: "Verta koko saari ympäriinsä!"

Telkkari | 08.04.2019 21:17

Sunnuntai-illan Selviytyjät Suomi -jaksossa nähtiin ehkä kauden hurjin petkutus, kun Wallu Valpio, Kim Herold, Miska Haakana ja Virpi Kätkä juonittelivat Marko Asellin ulos kisasta.

Tuoreessa Wiidakon Wallu -blogipäivityksessään Wallu paljastaa, miten he suunnittelivat ja toteuttivat petkutuksensa.

Lue lisää: Selviytyjissä uskomaton petkutus! Koskemattomuusamuletin vaikutus nollattiin - Marko Asell ulos: "Loistava bluffi!"

- Kaikkihan lähti siis minun ja Kimin siitä ajatuksesta, että nyt on aika joko Tuulin tai Markon lähteä. Tiesimme, että Miska oli sopinut Markon kanssa, ettei kumpikaan äänestä toisiaan pois. Mikä tyhmä sopimus. Ei tuollaisia tehdä oikeasti, Wallu kirjoittaa blogissa.

- Markolla oli ollut koko ohjelman ajan sellaista hyppimistä puolelta toiselle noissa liitoissa, että päätettiin tiputtaa hänet pois.

"Kaunista"

Juonen toteutuminen aiheutti Wallulle suurta iloa ja hän ilakoikin menestyksestä blogissaan avoimesti.

- Meidän juoniminen lähestyi jo todellista taidetta! Siis minun, Miskan ja Kimin! En kestä! Vieläkin sattuu sydämeen. Onnesta. Se fiilis heimoneuvostossa ja se tunne, kun Markon ”liekki” sammutettiin. Kaunista.

Lola Odusogan ilme heimoneuvostossa oli tyrmistynyt, kun kävi ilmi, ettei hänen ja Tuulin käyttämä amuletti tehonnutkaan. Tästäkin Wallu repii huumoria blogissaan.

- Lolan ilmeet olivat kyllä parasta antia koko toisen tuotantokauden ajalta heimoneuvostossa, Wallu kertoo.

Lola Odusoga

Lue myös: Yllätyspaljastus: Marko Asellilla ja Tuuli Matinsalolla läheiset välit tosielämässä Selviytyjät-kuvausten ulkopuolella - "Ei paljastunut viidakossa missään vaiheessa!"

"Verta koko saari ympäriinsä"

Wallu paljastaa blogissa myös ikävän onnettomuuden, minkä hän koki viidakossa. Wallu nimittäin iski itseään vahingossa kirveellä sormeen, mikä aiheutti pienen vamman ja runsaasti verenvuotoa.

- Meni sitten puolet melkein sormesta mukana. Etusormesta ainakin koko kynsi irti, vähän otti sormea mukaansa ja verta taas koko saari ympäriinsä.

Lue Wallun blogipäivitys kokonaan tästä linkistä!

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!