Katso videot!

Yllätyspaljastus: Marko Asellilla ja Tuuli Matinsalolla läheiset välit tosielämässä Selviytyjät-kuvausten ulkopuolella - "Ei paljastunut viidakossa missään vaiheessa!"

Telkkari | 07.04.2019 21:33

Selviytyjät Suomi -ohjelmaa viikottain perkaava Wiidakon Wallu -videoblogi käsittelee tällä kertaa muun muassa Marko Asellin pudottamista kisasta nerokkaan juonittelun seurauksena.

Wallu Valpio kertoo tuoreella videolla, kuinka hän, Kim Herold ja Miska Haakana kieroilivat Markon, Lola Odusogan ja Tuuli Matinsalon uskomaan, että he olisivat äänestämässä Lolaa ulos kisasta. Siten Tuuli käytti amulettinsa Lolaan, mutta yllättäen äänet kohdistuivatkin Markoon, ja siten Lolan, Tuulin ja Markon juoni ei onnistunut.

Lue lisää: Selviytyjissä uskomaton petkutus! Koskemattomuusamuletin vaikutus nollattiin - Marko Asell ulos: "Loistava bluffi!"

Wallu kertoo, että Koknakki-liiton neljännelle jäsenelle Virpi Kätkälle Markon äänestämisestä kerrottiin vasta aivan viime tingassa.

- Oli pakko pitää se Virpiltä salassa mahdollisimman pitkään, koska kuten katsojat varmaan ovat huomanneet, Virpi on sellainen kielikello, että emme uskaltaneet antaan yhtään pelivaraa siihen, että hän kertoisi sen muille eteenpäin. Oli pakko olla hiljaa ihan loppuun asti.

Wallu paljastaa videolla myös, kuka oli nerokkaan juonen pääjehu. 

Lue myös: Selviytyjissä mystinen superamuletti - Wallu Valpio paljastaa amuletin yllättävän ominaisuuden, jota tv-katsojat eivät tiedä: "Tietenkin siinä on se vaara!"

"Kuulin vasta Suomessa"

Viidakon salaisuutena Wallu paljastaa, että yhteisessä liitossa olleilla Tuulilla ja Markolla oli tosielämässä hyvinkin läheinen suhde toisiinsa, eikä kyseinen suhde paljastunut lainkaan Selviytyjät-kuvausten aikana.

- Kuulin vasta Suomessa, että Tuuli ja Marko ovat niin hyviä ystäviä toistensa kanssa, että he ovat ilmeisesti toistensa lasten kummeja. Ja he olivat päättäneet jo ennen kisaan menoa siitä, että he eivät missään nimessä äänestä toisiaan.

- Se on hyvin mielenkiintoista, koska he pystyivät viidakossa olemaan hyvin irrallaan toisistaan. Katsojat eivät nähneet, että he olisivat viettäneet aikaa yhdessä missään vaiheessa. He olivat suunnitelleet sen jo etukäteen, että menisivät yhdessä finaaliin, eikä se paljastunut viidakossa meille muille missään vaiheessa, Wallu kertoo.

Katso tuorein Wiidakon Wallu -jakso alta tai tästä linkistä!

Lue Wiidakon Wallu -blogia!

Teksti:Mika Seppänen & Wallu Valpio
Kuvat:Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!