fbq
Telkkari
21.09.2018 18:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti
Aku Hirviniemi tähdittää Gaala-ohjelmaa.
Kummeleiden kanssa työskentely on Aku Hirviniemen unelmien täyttymys – ”Melkein herkistyn tässä”!
Telkkari
21.09.2018 18:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti

Nelosen lauantai-iltoihin on levitetty täksi syksyksi punainen matto. Viime viikonloppuna kanavalla käynnistynyt Gaala on viihdespektaakkeli, jossa jaetaan Kultainen Suomi -pystejä astetta erikoisemmille hahmoille.

Kyseessä ei siis totisesti ole mikään perinteinen tv-gaala, joskin se hassuttelee sellaisten kustannuksella oikein antaumuksella.

Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä! Aku Hirviniemi teki temput Erika Vikmanille Nelosen uutuusohjelman kuvauksissa – ”Tämä on niin sanottu kosteustarkastus”

Kattauksesta viihdearvon ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni: puolitoistatuntinen show on kyllästetty Kummeleilla, Aku Hirviniemellä ja Linda Wiklundilla.

– Kummelit ovat suurimpia idoleitani. Melkein herkistyn tässä, Aku nyyhkii Seiskalle.

Timo Kahilainen, Heikki Hela, Aku Hirviniemi, Linda Wiklund ja Heikki Silvennoinen viihdyttävät veronmaksajia lauantai-iltaisin Nelosella.
Timo Kahilainen, Heikki Hela, Aku Hirviniemi, Linda Wiklund ja Heikki Silvennoinen viihdyttävät veronmaksajia lauantai-iltaisin Nelosella.

 

Lue myös: Aku Hirviniemellä ja Roope Salmisella hyvin erilaiset näkemykset seksikohtausten filmaamisesta – ”Noh, Roope onkin sen verran kovempi jätkä”

Timo Kahilainen ei voi kuin ihmetellä riihimäkeläisen ehtymätöntä huumorisuonta.

– Kova jätkä puhumaan toi Hirviniemi. Aamukymmenestä asti ollaan treenattu ja me Kummelit ollaan jo aivan loppu. Mutta toi jätkä painaa kuin sähköjänis!

Lue myös: Aku Hirviniemeltä ”silmitön raivokohtaus” parinvaihtoelokuvan kuvauksissa – nöyryytti ja raivosi naama punaisena tuotantoryhmän jäsenelle: ”V***n apina!”

Kehut lämmittävät aidosti Akua, joka kertoo aina katsoneensa Kummeleita ylöspäin. Hänelle yhteistyö legendaaristen koomikkojen kanssa on unelmien täyttymys.

– Onhan tätä nyt odotettu, pyrimme olemaan komedian runsaudensarvi. Toivottavasti yleisö viihtyy.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »