fbq
Uutiset
10.07.2019 07:12
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Marjan ja Ilen rakkaus roihahti vuosituhannen alussa YleX:llä.
”Ajattelin, etteivät muut hoksaisi!” – näin juontajapariskunta Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren työpaikkaromanssi roihahti!
Uutiset
10.07.2019 07:12
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Pesti Yleisradion radiotaajuuksilla poiki juontaja Maria Hintikalle muutakin kuin vain työn. Vuonna 2005 eräänä päivänä YleX:n studioon saapui salskea ja komea Ile Uusivuori.

– Teimme muutaman tuurauslähetyksen yhdessä, muttemme vielä olleet juontajaparina.

– Varsinkin radiotyössä huomaa, klikkaako homma toisen kanssa. Siinä katsellaan kollegaa ja jutellaan monta tuntia päivässä, joten kyllä siinä aika äkkiä näkee, menevätkö jutut yksiin. Ilen kanssa se oli jotenkin alusta asti sitä olemisen helppoutta.

Marjan ja Ilen rakkaus roihahti vuosituhannen alussa YleX:llä. – Juttumme vain klikkasi, Marja kertoo. Kuva vuodelta 2006.
Marjan ja Ilen rakkaus roihahti vuosituhannen alussa YleX:llä. – Juttumme vain klikkasi, Marja kertoo. Kuva vuodelta 2006.

Lue myös: Oho! Suosikkijuontaja Marja Hintikan opiskelu tyssäsi alkumetreillä – ”Sanottiin suoraan, ettei meikäläisellä ole lahjoja radio- tai tv-hommiin!”

Kohtalokas leffareissu

Niinhän siinä sitten kävi, että jossain vaiheessa Marja ja Ile huomasivat eksyneensä kahdestaan elokuvan ensi-iltaan mukamas työn merkeissä.

– Työpaikkaromansseja yritetään tietenkin aina salailla. Ajattelin, etteivät muut hoksaisi meidän juttuamme, vaikka itse huomaan kyllä aina, jos jollakin on sutinaa!

– Sitten yhteä keväänä YleX Popin yhteydessä oli firman bileet. Siellä tultiin ensimmäisen kerran kysymään, että onkos teillä kahdella jotain.

Lue myös: ”Hyppäsin täysin tyhjän päälle!” Marja Hintikka hylkäsi menestysuransa!

Sutinaa töihin

Olihan sitä. Nyt pariskunta on naimisissa, ja heillä on kolme lasta. Ehkä siksi Marja kertoo nykyään jopa kannustavansa työpaikkaromansseihin.

– Koska töissä näkee konkreettisesti, miten työkaveri kohtelee toisia, miten hän käyttäytyy stressitilanteissa, voiko häneen luottaa ja onko hän rehellinen.

– Ja mitä muuta perhe-elämä onkaan kuin juuri sitä? Sikälihän tilanne ei ole muuttunut miksikään, vaan nykyään teemme Ilen kanssa niitä pitkiä päiviä kimpassa perhe-elämän parissa, Marja myhäilee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »