Janne Kataja Kuutamolla

Janne Kataja ihan Kuutamolla! Klassikkosarja palaa ruutuun uudella juontajalla – ohjelmassa valhe kantaa pitkälle!

Telkkari | 20.08.2020 13:02

Telkkarista tunnetun Janne Katajan juontamassa Kuutamolla-ohjelmassa tunnetut suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Tv-klassikko palaa ruutuihin 19. syyskuuta MTV3-kanavalla.

Tarinoidentäyteisestä ohjelmaa juonsi alun perin Santeri Kinnunen vuosien 2001-2004 välillä. Uudesta juontajasta huolimatta sarjassa ei ole paljoa muuta muokattu. 

Jokaisessa jaksossa vierailee kolme vierasta, jotka kertovat kolme tarinaa omasta elämästään. Vieraat vaihtuvat joka jaksossa. Vieraiden kertomista tarinoista on kaksi totta ja yksi valhe. Pelinhengessä kuuluu huijata muita arvaamaan väärin, mikä tarinoista on valhetta. 

Juontajan muiden vieraiden ja yleisön on siis oltava tarkkana, antaako turisija pientä virhettä valheesta.  

Juttujaan sarjaan saapuvat kertomaan ainakin Maria Ohisalo, Miitta Sorvali, Kirsi Alm-Siira, Antti Tuomas Heikkinen, Riku Rantala, Kiti Kokkonen, Aku Hirviniemi, Joonas Nordman, Christoffer Strandberg, Kalle Lamberg ja Jenni Poikelus.

- Kuutamolla ei ole paperin- vaan tarinanmakuinen show ja klassikkoviihdeohjelma uudenlaisella twistillä! Käsikirjoittajat saavat keskittyä draaman kirjoittamiseen, sillä kerrankin luotetaan oikeisiin tarinoihin, vaikka ne olisivat valettakin, Janne Kataja toteaa tiedotteessa.

Omiin arvaustaitoihinsa hän antaa pientä vinkkiä.

- Onneksi olen luonteeltani utelias. Mutta mielestäni se, tunnistaako mielettömien tositarinoiden joukosta valheen, ei ole niinkään kiinni siitä kuinka vaan kuka tarinan kertoo. Arvelen itse tunnistavani valheen tarinoiden kertojasta", Janne kertoo.

Janne kataja kuutamolla

Kuutamolla MTV3-kanavalla la 19.9. klo 21 alkaen. 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!