fbq
Telkkari
19.11.2020 18:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
"Kiima tuoksuu jo Helsingissä saakka" - TIS-Jonnan itkuinen käytös muuttuu dramaattisesti iltanuotiovideon jälkeen, kumppanin touhuista suorat sanat: "Jussi ei sen takia n*ssi!"
Telkkari
19.11.2020 18:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen tämäniltaisessa jaksossa Jussin kanssa seurusteleva Jonna istuu iltanuotion äärellä. Juontaja Sami Kuronen esittää Jonnalle vakavan kysymyksen heti alkuun.

- Jonna, sanoit viime bileissä, että sua pelottaa nähdä Jussi. Ja se, että mitä tapahtuu sen jälkeen. Mikä sua pelottaa?

- Se, että kun me päästään täältä, niin mitä tapahtuu Helsingissä. Tai voi tapahtua, Jonna vastaa.

- Mua ahdistaa niin vitusti, Jonna sanoo lopulta.

Lue myös: Jonna saa tarpeekseen Jussi-rakkaansa ihastumisesta - lataa Temptation Islandin iltanuotiolla suorat sanat: "Se kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi v**tu!"

Sami kyselee, mitkä asiat pelottavat häntä. Jonna peittelee kasvojaan käsillään ja on nähtävästi itkun partaalla.

- No just jos se riehuu siellä, Jonna sanoo viitaten Jussiin. 

- Tämä on sellainen teema, että palataan siihen viimeisellä iltanuotiolla, kun Jussi on siinä myös. Koska on reilua, että molemmat osapuolet pääsevät ääneen, Sami toteaa.

Lue myös: Makuuhuoneesta paljastuu yllätys Temptation Island Suomessa: varattu Jenna ja sinkku-Jesse jäävät kiinni kiihkeistä fetissileikeistä - "Mitä täällä tapahtuu?!" Katso kuvat!

TIS

"Kiima tuoksuu jo Helsingissä saakka"

Jonna kertoo odotuksistaan ennen videon katsomista. 

- Varmaan sama meininki kuin viimeksikin. On ehkä saattanut mennä aika lujaa.

Videolla Jussi paljastaa olevansa rakastunut Inkkuun. Inkku ei kuitenkaan halua ihastua mieheen enempää, sillä hänen mielestä oisi väärää rakastua varattuun mieheen. Lisäksi Jussin parisuhdetilanne on vielä niin epäselvä Inkun mielestä.

- Mitkä asiat nousivat päällimmäisenä esiin? Sami kysyy. 

- Se, että Jussi ei haluaisi lähteä kotiin. Kyllä se voisi olla täällä, jos ne kamerat lähtis pois, sit se pääsis nussimaan, Jonna nauraa.

- Niin kuin olen sanonut, niin Jussi ei sen takia nussi, koska täällä on ne kamerat. Olin siitäkin oikeassa. Ja nyt se on ilmeisesti rakastunut siihen Inkkuun! Tässä kolmen viikon aikana, Jonna sanoo.

- Nyt miehen kiima alkaa tuoksua jo Helsingissä saakka, Sami näpäyttää.

Kaikki varatut naiset purskahtavat nauruun. 

- Onko se vähän turhaa jeesustelua paukutella henkseleitä tuossa, että vielä ei olla pantu, Sami kysyy Jonnalta. 

- Niin... Mutta kyllä mä tiedän, että se olisi pannut, jos täällä ei olisi ollut noita kameroita, Jonna vastaa. 

Lue myös: Bilevaihteen löytänyt jäykkis-Aarne aiheuttaa kolmiodraaman Temptation Islandissa: sinkkukaunottaret taistelevat huomiosta - Amalia-rakas hämmentyy: "Tuli niin paha mieli"

TIS
Tämä on varattujen naisten viimeinen yhteinen iltanuotio. 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »