fbq
Telkkari
10.11.2020 15:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jonna ja Tino
Varattu TIS-Jonna yllättää karulla tilityksellä petikumppanistaan Tinosta: yltyvät silti taas äänekkääseen seksisessioon - katso kuvat!
Telkkari
10.11.2020 15:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa varatun Jonnan ja sinkku-Tinon lempi roihuaa jälleen kerran.

- Päivänselväähän tässä on se, että Jonna ja Tino päätyvät tänään samaan sänkyyn. Se tapahtuu aina jokaisissa bileissä, sinkkumiehet Väinö ja Joona analysoivat.

Lue myös: "Nämä mällit on v**tu pitkin mun reisiä!" Varattu Jonna ja Tino intoutuvat vauhdikkaaseen seksisessioon Temptation Island Suomessa - kuvat!

Jonna ei kuitenkaan tunnu viihtyvän Tinon seurassa selvinpäin. 

- Mua vituttaa, että mun pitää olla sen kanssa kännissä, koska ei mulla selvinpäin ole semmoista houkutusta, Jonna kertoo Väinölle.

Lue myös: Varatun Jussin ja sinkku-Inkun salattu käsipeli paljastui?! Jonna järkyttyy Temptation Islandin iltanuotiolla: "Hyi helvetti, se tunki sormia sen p****iin!"

TIS

Alkoholi yhdistää

Myös Amalian mielestä kaksikon läheisyys johtuu yleensä alkoholista.

- Selvinpäin ne on aika erillään. Mutta sitten, kun alkoholia virtaa veressä, niin ne löytää itsensä toisensa luota, Amalia kertoo.

Myöhään illalla Jonna kutsuu Tinon mukaansa nukkumaan.

- Nyt oikeasti, Tino, mennään nukkumaan, Jonna käskyttää.

Tino ja Jonna antautuvat jälleen kerran lemmen vietäviksi. Kaksikon seksisessio tallentuu viettelysten saaren kameroihin, ja Jonnan voihkinta kuuluu selvästi videolla.

Lue myös: Temptation Island Suomessa seksisessioillaan kohauttanut Jonna julkaisi itsestään vanhan kuvan: Tältä TIS-kaunotar näytti 14-vuotiaana - katso!

TIS

Katso Seiskan videohaastattelu Jonnan ja Jussin kanssa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »