fbq
Telkkari
12.04.2018 09:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Jennie Temptation Island
Jennien, 20, takapuoli julistettiin Temptation Islandin parhaaksi - paljasti varatun Eliaksen seksifantasian: ”Hänellä taitaa olla pientä fetissiä!"
Telkkari
12.04.2018 09:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen tuorein eli neljäs tuotantokausi on ehdottomasti yksi sarjan historian mielenkiintoisimmista. Mielipiteitä jakaa erityisesti avovaimonsa Vilman kanssa viettelysten saarelle lähtenyt Elias, jonka kärkkäät kommentit ovat saaneet jo useamman henkilön loukkaantumaan tai tuohtumaan. 

Eliaksen luonteenpiirteisiin kuuluu vahvasti suorapuheisuus. Mies kertoi muun muassa muutama viikko sitten, että epätoivoisesti itkevässä naisessa ”on sitä jotain”. 

TAUSTAA: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

Eliaksen seksimieltymykset nousevat puheenaiheeksi jälleen tänään torstaina (12.4.) esitettävässä jaksossa, kun mies on treffeillä tummaverisen Jennien kanssa. 

- Elias koskettelee paljon kasvojani, etenkin hiuksia. Hänellä taitaa olla pientä fetissiä hiuksiin. Elias on kertonut seksifantasioistaan, lempiasennostaan ja sun muista. Niihin liittyy hiukset aika vahvasti, Jennie paljastaa. 

Elias on flirttaillut Jennien, 20, kanssa hyvin voimakkaasti ohjelman aikana, ja hän on nimittänyt Jennien Temptation Islandin peppukuningattareksi. Eliaksen mielestä Jenniellä on nimittäin paras takamus kaikista sinkkunaisista.

Elias Temptation Island

”Pidän tätä hämmentävänä”

Temptation Islandin sinkkutytöt ovat todenneet  jo useaan otteeseen, ettei Elias tajua naisten keskustelevan keskenään miehen mairittelevista lirkutteluista. 

Treffeillä Jennie nimittäin paljastaa tuotannolle epämiellyttävän yksityiskohdan. 

- Elias oli eilen kertonut Inkalle, että olen hänen ykkösmuijansa. Koen sen hassuksi, sillä Vilman pitäisi olla Eliaksen ykkönen, Jennie sanoo. 

LUE MYÖS: Juonipaljastus: Näin dramaattisesti etenee Temptation Island Suomen sokkilähtö - "Se oli kavereiden kesken läppä!"

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.