fbq
Telkkari
22.03.2018 22:28
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis-elias
Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"
Telkkari
22.03.2018 22:28
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Islandilla juhlitaan tänä vuonna teemabileiden merkeissä. Ystävänpäivä-teemaisissa kemuissa kehutaan toisia puolin ja toisin, tanssitaan, nauretaan ja päädytään muun muassa nauttimaan pikatreffeistä. 

Materiaalia näytetään iltanuotiolla, jossa Vilma saa kuulla miehensä Eliaksen pitävänsä muun muassa ”epätoivoisesti itkevistä naisista”. 

- Hapen puute voittaa. Kevyitä jälkiä, jotka on helposti piilotettavissa. Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain, Elias kertoo omista mieltymyksistään. 

Lue lisää: Käsittämätöntä, Temptation Island -Elias kuvailee avovaimoaan ”venäläistyyliseksi” ja terävänenäiseksi: treffikumppani ei pysty edes kommentoimaan!

vilma

”Aivan pelle”

Herkkä Vilma saa kuulla myös, että sinkkunaiset ovat tyrmistyneitä Eliaksen tavasta kuvailla avovaimoaan. 

Lue lisää: VIDEO: Temptation Islandissa ensimmäinen myllytys – Elias saa kuulla kunniansa: "Sun pitää arvostaa sun naistasi!"

Miesten saaren sinkkunaiset eivät ole ainoita, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että Vilma ansaitsee rinnalleen huomattavasti paremman miehen. Lähes poikkeuksetta jokainen naisten saarella oleva sinkkumies on samaa mieltä.

Elias saa kuulla heidän kommenttinsa omalla iltanuotiovideollaan. 

Santeri: Vilmahan on niin tosi tosi kiltti. Mua henkilökohtaisesti vi****aa ihan hirveästi, miten Elias sitä kohtelee. Luulee olevansa kuningas, vaikka se mun mielestä on täys pelle.  

Jasu: En tiedä, onko tämä murtumaton suhde, mutta todella kiinni Vilma on Eliaksessa. Se, mitä kuulin iltanuotiovideosta, niin aika järkyttävää kuultavaa oikeasti. Aika ristiriitaiset fiilikset Eliasta kohtaan.  

Tuomas: Mitä mä Vilmaa luen, niin hän on liian sinisilmäinen, uskoo liikaa asioita. Harmittaa, että hänellä on jopa vähän narsistipoikaystävä tällä hetkellä. Elias määräilee ja kääntelee Vilman päätä ihan mikä suuntaan tahansa. Mun mielestä heidän pitäisi ehdottomasti erota.

Roope: Mun mielestä täällä on 11 parempaa jätkää kuin Vilmalla.  

melissa
Melissa


Lue lisää: Temptation Island -Melissa, 18, saa tylyä kritiikkiä strippariurastaan: Ihmiset luulevat, että olen vapaa-ajalla jakorasia!

Myös sinkku-Melissalla kommentoi Eliaksen persoonaa: 

- Suoraan sanottuna monilla tytöillä on ollut ongelmia Elaiksen kanssa. Ylimielinen, arvostelee naisia, psykopaatti narsisti. 

Myös Bile-Dani avasi tuntemuksiaan tuoreessa TIS-paljastukset-vlogissaan! 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.