fbq
Telkkari
24.11.2020 16:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media
temptation island suomi
Jännittävä käänne Temptation Islandin unelmatreffivalinnoissa - Sami Kuronen näpäyttää vauhtiin päässyttä jäykkis-Aarnea: "Kolmen kimppaa ei pääse harrastamaan!"
Telkkari
24.11.2020 16:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa varatut valitsevat itselleen seuralaiset 24 tuntia kestäville unelmatreffeille. 

Varo juonipaljastuksia, äläkä lue pidemmälle, jos et halua tietää enempää!


- Viimeisten treffivalintojen aika. Ne, jotka tulevat valituiksi, jatkavat tästä unelmatreffeille, ja loppujen kohdalla alkaa kotimatka, juontaja Sami Kuronen kuuluttaa järviseremonian aluksi.  

Juuso pääsee valitsemaan kumppaninsa ensin. Juuson seuralaiseksi lähtee sinkku-Ella

- Ellan kanssa olen parhaiten pystynyt puhumaan arkaluontoisista asioista, ainakin tällä hetkellä, Juuso kertoo.

Lue myös: Makuuhuoneesta paljastuu yllätys Temptation Island Suomessa: varattu Jenna ja sinkku-Jesse jäävät kiinni kiihkeistä fetissileikeistä - "Mitä täällä tapahtuu?!" Katso kuvat!

Ella kertoo Juuson olevan hieman hämmentynyt kumppaninsa Jennan viimeisestä videosta. 

- Miten Jenna nyt on toiminut, on ollut todella väärin. Juuson mielestä viimeisellä iltanuotiolla onkin nyt paljon keskusteltavaa, Ella paljastaa.

Lue myös: Juuso näkee TIS-iltanuotiolla Jenna-rakkaansa fetissileikit sinkku-Jessen kanssa - yksi lause särähtää karusti korvaan: "Olihan siinä ihastumista"

TIS

Kolmiodraaman huipennus 

Jäykkiksen maineen viettelysten saarella saanut, mutta loppua kohti itsestään villimmän vaihteen löytänyt Aarne valitsee treffiseuralaisekseen puolestaan Anniinan. Aarnen valinta oli hänelle vaikea, sillä sekä Anniina että Viola olivat viihtyneet hänen seurassaan saarella. 

- Valinta oli todella vaikea Violan ja Anniinan väliltä. Kyllä meillä enemmän ehkä luonteet kohtaa Anniinan kanssa. Sitä kautta ajattelin, että voisi olla vielä helpompi olla. Mutta kummatkin ovat mahtavia vaihtoehtoja. Sääli, että jouduin valitsemaan, Aarne summaa.

Lue myös: Bilevaihteen löytänyt jäykkis-Aarne aiheuttaa kolmiodraaman Temptation Islandissa: sinkkukaunottaret taistelevat huomiosta - Amalia-rakas hämmentyy: "Tuli niin paha mieli"

- Niin, kolmen kimppaa ei näillä treffeillä pääse harrastamaan, Sami kuittailee Aarnelle. 

Sinkku-Tinken mielestä Anniina oli Aarnelle turvallisempi valinta. Hänen mielestä unelmatreffit olisivat saattaneet olla vauhdikkaammat Violan kanssa.

- Kyllä ehkä Aarne on säikähtänyt, että mitä mieltä Amalia on siitä, että Aarne onkin noin heittäytyvä persoona sitten loppujen lopuksi. Ehkä toi oli tavallaan turvallinen valinta toi Anniina sitten. Että ei lähdekään niin lapasesta sitten, Tinke sanoo.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Amalia murtuu kyyneliin iltanuotiolla - Sami Kuronen kyseenalaistaa: "Oletteko sittenkään niin samanlaisia Aarnen kanssa?"

TIS

Jussin valinta ei yllätä

Lopuksi koittaa Jussin vuoro valita seuralaisensa. Mies onkin ollut koko kauden treffeillä saman naisen kanssa, joten lopputulos on helposti arvattavissa etukäteen. 

Lue myös: "Kiima tuoksuu jo Helsingissä saakka" - TIS-Jonnan itkuinen käytös muuttuu dramaattisesti iltanuotiovideon jälkeen, kumppanin touhuista suorat sanat: "Jussi ei sen takia n*ssi!"

- Koetaanko kaikkien aikojen yllätysvalinta? Sami naurahtaa.

- Kyllä mä tykkään aina pikku twisteistä, mutta tämä ei ole ihan sopiva paikka. Kyllä Inkku lähtee mun kanssa, Jussi toteaa.

Jussi ja Inkku ovat olleet viettelysten saarella erittäin läheisissä väleissä liki alusta lähtien.

- Se, että Jussi valitsi minut viimeisille treffeille oli ihan kiva yllätys. Vaikka, ei se mikään yllätys ollutkaan, Inkku kertoo.

Lue myös: Jonna saa tarpeekseen Jussi-rakkaansa ihastumisesta - lataa Temptation Islandin iltanuotiolla suorat sanat: "Se kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi v**tu!" 

TIS
Tilaa Seiskan uutiskirje! »