Janni Hussi avautuu Selviytyjät Suomi -sarjan pudotuksesta.

Janni Hussi avautuu sokkipudotuksen taustoista – näin Ville Lång juonittiin ulos Selviytyjät-ohjelmasta: "Se tuli ihan puskista!"

06.02.2018 08:02

Selviytyjät Suomi -ohjelma alkoi sunnuntaina (4.2). Ensimmäisen pudotuskilpailun hävinnyt Tugawe-heimo joutui äänestämään yhden jäsenistään pois ohjelmasta. Yllättäen kotimatkalle passitettiin ex-sulkapalloilija Ville Lång.

Lue myös: Sokkipudotus! Selviytyjät Suomen ennakkosuosikki sai heti lähteä - putoajan karu tilitys: ”Siinä oli tasan kaksi vaihtoehtoa!”

Ensimmäisessä jaksossa nähtiin, että Ville rakensi liittouman, jonka perusteella Cristal Snow äänestettäisiin pois, mutta lopulta Jekku Berglundia lukuun ottamatta kaikki heimon jäsenet äänestivät Villeä.

Tugawe-heimoon kuuluva fitness-kaunotar Janni Hussi avaa ensimmäisen jakson kulissien takaisia tapahtumia Idealistan blogissaan. Hän paljastaa, että luuli itse olevansa Villen juonittelun kohteena ja päätti ryhtyä toimenpiteisiin.

Lue myös: Janni Hussi avautuu hygieniasta Selviytyjät-kuvauksissa: Bingo! Arvatkaa, kuka oli ensimmäisenä pyytelemässä kuukautissuojia!

Muiden pestessä vaatteitaan meressä jäimme hetkeksi Kimmon ja Sampon kanssa kolmistaan leiriin. Silloin Kimmo kertoi, että Villellä ja Jekulla on liittouma, johon myös Kimmoa ja Sampoa oli pyydetty. Villen ehdotelman mukaan, heidän oli tarkoitus hommautua minusta ensimmäisten joukossa eroon. Ja voi hitto että en muuten voi sanoin kuvailla kuinka sydän muljahti tuossa vaiheessa! Silloin ajattelin että ei muuten käy! Oli pakko ryhtyä toimenpiteisiin, Janni kertoo.

Lue myös: Janni Hussi avautuu totuudesta Selviytyjät-sarjan kulissien takana - karua luettavaa: ”Meinasi olla huumori koetuksella”

Jannin mukaan idea Villen pois äänestämiseen tuli radiojuontaja Kimmo Vehviläiseltä.

Olimme jo lähdössä äänestyspaikalle, kun tuntui että kaikki oli vielä tässäkin vaiheessa vähän epäselvää. Vain vähän ennen heimoneuvostoon lähtöä Kimmo tuli ehdottamaan, että äänestetään Ville pois. Se tuli kyllä ihan puskista. Hän oli saanut suunnitelmaansa mukaan jo Sampon ja Helenan ja kertoi menevänsä juttelemaan vielä muille asiasta. Silloin ajattelin, että pakko lähteä tähän mukaan, jotta pysyn enemmistön messissä ja kartalla mitä tapahtuu. Minä puhuin Cristalin mukaan äänestämään Villeä, sillä muuten Cristal olisi itse joutunut lähtemään, Janni paljastaa.

Lue Jannin avautuminen ensimmäisen jakson tapahtumista Idealista blogista!

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!