Janni Hussi avautuu totuudesta Selviytyjät-sarjan kulissien takana - karua luettavaa: ”Meinasi olla huumori koetuksella”

Uutiset | 19.07.2017 10:08

Fitness-kaunotar Janni Hussi osallistui Selviytyjät Suomi -sarjaan. Kuvausmatkalta Suomeen palannut Janni kirjoittaa blogissaan tunnelmistaan tosi-tv-sarjan kuvauksista.

Kuuma romanssihuhu: Janni Hussi ja Juha Perälä viihtyvät yhdessä - ”Onhan Janni tosi kaunis!”

Kansainvälisen Survivor-tosi-tv-ohjelman formaatin aitoutta on usein epäilty. Monet sarjan katsojat arvelevat, etteivät kilpailijat oikeasti ole oman onnensa varassa autiolla saarella.

Myös Janni on kuulunut itse näihin epäilijöihin sarjan amerikkalaista versiota katsoessaan.

Jotenkin sitä ajatteli, että eihän noita ihmisiä voida oikeasti jättää tuonne saarelle keskenään selviytymään. Nyt kuitenkin olen saanut itse todistaa sen, että saarelta ei tosiaankaan lähdetä viiden tähden hotelleihin yöpymään tai tuoda esimerkiksi peseytymistarvikkeita, vaan siellä todella ollaan luonnon armoilla, Janni kertoo blogissaan.

Janni Hussi viettelee uusilla vähäpukeisilla kuvillaan: "Tuota kroppaa panisi 24/7!"

Janni kertoo, että ennen kuvausten alkua kaikki osallistujat kävivät laajat terveystarkastukset läpi. Siihen kuului muun muassa kahden psykologin kanssa keskusteleminen, verikokeet ja erilaisia testejä.

Nämä testit oli läpäistävä hyvillä tuloksilla, jotta ylipäänsä pääsi mukaan ohjelmaan. Muutamia muutoksia tulikin kokoonpanossa ja hyvä niin, sillä saarella oleminen todellakin vaati sen, että kilpailijat ovat hyvässä kunnossa ja perusterveitä, Janni kirjoittaa.

Jannin mukaan kuvausten aikana lämpötila nousi parhaimmillaan yli 50 asteen. Lisäksi tähän aikaan vuodessa Filippiineillä on alkamassa sadekausi.

Siihen kun yhdistetään ravintovaje niin välillä meinasi olla huumori koetuksella. Henkilökohtaisesti mulla varmasti oli etua fitnesstaustasta, sillä sen kautta nälkäisenä ja vähäisellä ravinnolla toimiminen ja suorittamien ei tullut uutena asiana. Koenkin, että siedin nälkää reissussa kohtuullisen hyvin, Janni kertoo.

Wow, timmi Janni Hussi hurmaa alusvaatteissa – kuva!

Kilpailijoiden oli pärjättävä vähillä varusteilla. Mukaan sai ottaa ainoastaan ottaa yhdet shortsit, yhden t-paidan, yhden pitkähihaisen, yhdet pitkät housut, kahdet alusvaatteet, yhden ponnarin, kahdet uima-asut sekä kahdet sandaalit. Esimerkiksi hammasharjat ja muut peseytymisvälineet olivat kiellettyjä.

Ravinnoksi annettiin silloin tällöin riisiä ja vehnäjauhoja, mutta muuten kilpailijat joutuivat hankkimaan syötävänsä luonnosta itse. Samoin suojainen yöpymispaikka ja vessa oli rakennettava itse.

Jannin blogin löydät Idealistasta.

Seiska ja Idealista ovat molemmat osa Aller Mediaa.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!