Selviytyjät Suomi

Sokkipudotus! Selviytyjät Suomen ennakkosuosikki sai heti lähteä - putoajan karu tilitys: ”Siinä oli tasan kaksi vaihtoehtoa!”

04.02.2018 20:03

Nelosella alkoi sunnuntaina (4.2) yksi alkuvuoden tv-tapauksista, kun Selviytyjät Suomi käynnistyi kanavalla. Toiminnantäyteinen avausjakso tarjosi draamaa heti kättelyssä, kun yksi 16:sta julkkiskilpailijasta joutui jättämään leikin kesken.

Ensimmäisen palkintokilpailun hävinnyt Tugawe-heimo joutui äänestämään yhden jäsenistään kotimatkalle. Vastoin kaikkia odotuksia pihalle passitettiin ex-huippu-urheilija, Suomen kaikkien aikojen sulkapalloilija Ville Lång, joka otti isoa roolia jo avausjaksossa.

- Olihan se pudotus ihan hemmetin iso pettymys. En odottanut sitä yhtään, Ville manasi Seiskalle.

- Suunnitelmani menivät heti alussa ihan päin persettä!

LUE MYÖS: Selviytyjät Suomi -sarjassa todellinen sokkipudotus – pahin kieroilija ulos kisasta! 

Ville Lång

"Tasan kaksi vaihtoehtoa"

Lång kertoo suunnitelleensa kilpailun taktiikkansa siten, että hän hengailisi heimossaan matalalla profiililla massan mukana.

- Siitä ei kuitenkaan tullut mitään, joten ajattelin, että hallitaan sitten koko saarta.

- Jokainen ymmärtää, että jos sen taktiikan valitsee, niin siinä on tasan kaksi vaihtoehtoa: joko hallitsee tapahtumia ja siellä pysyy tosi pitkään, tai sitten muut heittävät sinut samantien helvettiin. Ja niinhän siinä kävi.

LUE MYÖS: Selviytyjät-avausjaksossa harvinainen näky: Uskomattoman uhkea Helena Ahti-Hallberg kirmaa bikineissä vedestä, aiheutti villit aplodit lehdistönäytöksessä – video!

Siviilissä rauhallisesta Villestä nähtiin kieltämättä varsin toisenlainen puoli viidakossa, jonka kätköissä partasuu alkoi välittömästi punoa juoniaan.

- Kun huomasin, ettemme pärjää kilpailuissa, niin päätin, että pistetään heikoimmat pihalle. Mutta lähdinkin pelaamaan aivan liian kovaa, hän myönsi rehdisti.

LUE: Rajua valehtelua Selviytyjissä – Sara Chafak ja Ilari Sahamies ajattelevat vain omaa parastaan!

Ville Lång ja Jekku Berglund

- Silti ajattelin, ettei näin fyysisellä jätkällä olisi mitään hätää. Etteivät he varmasti pudottaisi tällaista kaveria pois.

Toisin kuitenkin kävi, joten Ville sai hypätä paluulennolle jo ennen kuin kisa ehti edes kunnolla alkaa.

Oliko jakso leikattu siten, että teikäläinen saatiin näyttämään naruja vetelevältä taustapirulta, vai olitko oikeasti päällepäsmäri?

- Kyllä se ihan totuudenmukainen oli.

LUE: Hurja uutispommi kytee: Ville Lång ehdolla Ranskan maajoukkueen päävalmentajaksi! 

Ville ei halua sen kummemmin selitellä, mutta hän huomauttaa nilkkansa nyrjähtäneen heti ensimmäisessä palkintotehtävässä.

- Jaksosta ei sitä näe, mutten pystynyt kävelemään kunnolla sen jälkeen. Siitä he saivat varmaan tekosyyn, ettei minusta olisi muka ollut enää niin paljon heille hyötyä, Ville hymähti.

Nyt kun ajattelet kisaa jälkeenpäin, teitkö taktiikassasi virheen?

- Totta helvetissä! Ville huudahti.

- Kuten kilpaurheilussa yleensäkin, joskus laadittu taktiikka muuttuu matkan varrella - samoin vastapuolen. Mutta kyllähän tulos osoittaa, että virhe tuli tehtyä.

- Kyllä se v****i ihan suunnattomasti.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella klo 20.30.
 

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!