fbqJanni Hussi avautuu hygieniasta Selviytyjät-kuvauksissa: Bingo! Arvatkaa, kuka oli ensimmäisenä pyytelemässä kuukautissuojia! | Seiska
Katso videot!
sekviytyjät

Janni Hussi avautuu hygieniasta Selviytyjät-kuvauksissa: Bingo! Arvatkaa, kuka oli ensimmäisenä pyytelemässä kuukautissuojia!

Telkkari | 29.01.2018 17:03

Fitness-urheilija Janni Hussi nähdään tämän viikon sunnuntaina (4.2.) starttaavassa Selviytyjät-kilpailussa, jossa liuta suomalaisjulkkiksia yrittää kuukauden ajan selviytyä autiolla saarella ja voittaa muhkean 30 000 euron pääpotin. 

Tuoreessa vlogipäivityksessään Janni avaa seuraajilleen, mitä sarjan kulisseissa tapahtui. Janni vastaa esimerkiksi siihen, oliko sarja kokonaan käsikirjoitettu,tai kuinka he hoitivat yleisen hygienian. 

- Tietenkin kilpailut oli käsikirjoitettu, mutta mitään kuka voittaa, miten voittaa, kumpi joukkue pärjää, niitä ei ollut tietenkään mitään käsikirjoitettu. 

Osallistujat saivat ottaa Filippiineille mukaansa kahdet pikkuhousut, naiset kahdet rintaliivit, kaksi uima-asua, yhdet sortsit, yhdet housut, yhden t-paidan, yhden hupparin, päähineen, sandaalit ja sukat.

Hygieniavarusteet eivät olleet sen kummoisempia, sillä hammasharjaa, -tahnaa tai pesuaineita ei saarella ollut saatavilla. 

- Ei siellä juuri sheivattu, olin juuri aloittanut sokeroinnin ja ne, jotka on sokeroinnissa käynyt, tietää, että se tulos säilyy vähän pidempään. Hygieniaa ei ollut. Ei minkäänlaista saippuaa, ei mitään ylimääräistä. Kuukautissuojat piti naisten tilata etukäteen, ja ne sai sitten tarvittaessa. BINGO! Kukas oli siellä ensimmäisenä päivänä pyytelemässä. Meikäläisen tuuri, että ne sattuu juuri silloin,kun niitä kaikista vähiten kaipaisi tonne viidakkoon seuraksi, Janni kertoo. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!