fbq
Telkkari
12.04.2018 17:13
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
TIS-Elias
Huhhuh, Temptation Island Suomi -Elias ei mustasukkaisuutta tunne: Vain jumala voi minut korvata!
Telkkari
12.04.2018 17:13
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomessa on jo kymmenen jakson ajan ihmetelty, kuinka kaikkien sydämet sulattanut Vilma katsoo avomiehensä toimintaa tuomitsematta. 

Elias on lukuisia kertoja käyttäytynyt pariskunnan rajoja rikkoen, ainakin henkisesti. Sen lisäksi mies on aiheuttanut pahaa mieltä useammallekin sinkkunaiselle, Bile-Danin kanssa rähinöinnistä puhumattakaan.

Lue: Jennien, 20, takapuoli julistettiin Temptation Islandin parhaaksi - paljasti varatun Eliaksen seksifantasian: ”Hänellä taitaa olla pientä fetissiä!"

Erityisesti Vilmaa on harmittanut se, ettei hän ole kuullut kertaakaan Eliaksen kaipaavan häntä. Sen sijaan Vilma on kuullut, kuinka Elias on kuvaillut häntä ja hänen vartaloaan kuin autoa. Mainitsi mies myös Vilman näyttäneen ennen ”venäläistyyliseltä”.

Lue lisää: Käsittämätöntä, Temptation Island -Elias kuvailee avovaimoaan ”venäläistyyliseksi” ja terävänenäiseksi: treffikumppani ei pysty edes kommentoimaan!

Vilma ja Santeri

Torstaijakson iltanuotiolla Elias näkee, kuinka Vilma on puhjennut kukkaan. Sinkkumiehet ilakoivatkin, kuinka aurinkoinen Vilma vaikuttaa vihdoinkin aidosti onnelliselta. Syvin yhteys Vilmalla on Santerin kanssa ja tämähän ei Eliasta miellytä.

- Hän ei ole se, joka voi tarjota Vilmalle tulevaisuuden. Hyvän olkapään tähän hetkeen ja jossain määrin ehkä tulevaisuudessakin. Mutta se tulevaisuus, josta me olemme puhuneet lapsineen kaikkineen, niin se kundi ei kykene samoihin asioihin. Se kundi ei ole jumala. 

Lue lisää: Huhhuh, miten kuvottavaa puhetta - Temptation Island -Elias järkyttää jälleen – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”Ei mitään väliä, mitä tuollainen v**un narsisti ajattelee!

- Sinäkö olet? kysyy ohjelman juontaja Sami Kuronen

- Ainoa mitä Vilma on ilmaissut, on se, että vain jumala voi minut korvata. Se on se ohjenuora, jonka mukaan noita videoita myös katson. Jumalaa mä en ole vielä nähnyt, mukavia ihmisiä, mutta en jumalaa.

LUE MYÖS: Juonipaljastus: Näin dramaattisesti etenee Temptation Island Suomen sokkilähtö - "Se oli kavereiden kesken läppä!"

Temptation Island Suomi Nelosella keskivikkoisin ja torstaisin klo 22! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »