fbq
Telkkari
28.08.2019 09:47
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv media
anu saagim ja andy mccoy
Nähdäänkö Big Brotherissa jälleen draamaa? Muistatko Anu Saagimin ja Andy McCoyn rajun tappelun - 24/7-palvelukin suljettiin!
Telkkari
28.08.2019 09:47
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv media

Big Brother palaa televisioon tulevana viikonloppuna, kun 14 uutta asukasta astelee Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan BB-taloon sunnuntaina (1.9.).

Suomen Big Brotherin historia on värikäs ja takavuosina BB:ssä nähtiin draamaa moneen lähtöön. Tällä viikolla Seiska kertaa verkkosivuillaan menneiden vuosien kohuja.

Lue lisää. Big Brother paljastaa - näin monta kilpailijaa taloon astelee: "Valtaosa asukkaista on..."

Anu teki jekun

Big Brother Suomen yhdeksäs tuotantokausi vuonna 2013 oli poikkeuksellinen, kun taloon asteli suomalaisille tuttuja julkisuuden henkilöitä. Miss Suomi Sara Sieppiä kritisoitiin seinäruusuksi, mutta kyllä talossa riitti myös draaman aiheuttajia ja viihdettä. 

Kauden suurin selkkaus saatiin aikaan, kun mediapersoona Anu Saagim päätti tehdä jekun muusikko Andy McCoylle. Andy kun oli maalannut taulun, johon Anu päätti käydä lisäämässä sormenjälkensä. 

Lue myös: Oho! Näillä Julkkis Big Brother -asukkailla oli seksisuhde!

andy mccoy ja anu saagim

Tämän jälkeen Marianne Kallio kertoi asiasta Andylle ja soppa oli valmis. Andy huusi Anulle kuin palosireeni ja uhkasi myös tämän henkeä. Jälkeenpäin Anu kertoi, että Andy myös yritti potkaista häntä kasvoihin. 

Tilanteeseen joutui lopulta puuttumaan itse Big Brother -tuotanto, joka pyysi Andyn päiväkirjahuoneeseen rauhoittumaan. Siihen loppui myös Andyn loru Big Brotherissa, sillä mies poistettiin siltä istumalta koko kilpailusta. 

Lue myös: Näin yli 2 000 naista kaatanut Andy McCoy rakastui elämänsä naiseen - muistatko Andyn ja Angelan-vaimon rohkean nakuposeerauksen? Katso kuva!

Välikohtauksen vuoksi BB 24/7-palvelu oli katkolla noin tunnin ajan. Tämä taas aiheutti runsaasti kysymyksiä ja keskustelua siitä, että tapahtuiko BB-talossa vielä jotain, mitä ei haluttu katsojille näyttää. 

julkkis big brother

Julkkis Big Brotherin asukkaina nähtiin: Mr Finland Teppo Säkkinen, taikuri Jori Kopponen, Seiskan toimittaja Kai Merilä, laulaja Frederik, viihdelehden päätoimittaja Anu Saagim-Ratia, XL-kaunotar Johanna Salminen, malli Marianne Kallio, näyttelijä Susanna Indrén, entinen Miss Suomi Sara Sieppi, selvänäkijä Claudia Eve, Mr. Gay Finland Aleks Vehkala sekä rocklegenda Andy McCoy.