fbq
Telkkari
13.09.2019 17:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & nelonen media
milla
Big Brother -Milla twerkkasi stringibikineissä porealtaassa - pakarat saivat vedenkin loiskumaan: Jukan ilme kertoo kaiken!
Telkkari
13.09.2019 17:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & nelonen media

Big Brother -talossa on päästy biletunnelmaan. Kun ulko-ovi avautui perjantai-iltapäivänä, juoksivat asukkaat kiljuen terassille, minne oli katettu alkoholijuomia. Myös sauna ja porealtaat oli lämmitetty. 

milla

Pian asukkaat suuntasivatkin kylpyhuoneeseen vaihtamaan uima-asuja ylleen. Twerkkaamista harrastava Milla innostui niin kovasti, että päätti esitellä kilpakumppaneilleen kuumia liikkeitään mustissa bikineissään. 

 Lue myös: Kiivas sanasota Big Brother -talossa! Evankelista-Villeltä täystyrmäys Millan twerkkausesitykselle: ”Sama kuin heiluttaisin helikopteria!”

milla

Paljussa Kristian tiedusteli Millalta pystyisikö hän twerkkaamaan myös vedessä. Vastaus on kyllä. 

Suorastaan lumoutunut Jukka seurasi aivan läietäisyydeltä, kuinka Millan pakarat saivat veden pärskymään yli laitojen. Mies taisi tuntea tilanteen hieman kiusalliseksi, sillä pian hän myös käänsi katseensa pois kuin varmistaakseen, ettei hänen BB-sydänkäpysensä Eeva-Leena näkisi tilannetta. 

Lue lisää: Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena ärsyyntyi: Kristian kielsi vehtaamisen Jukan kanssa!

Upeat puitteet koskivat kaikkia muita paitsi viikkotehtävän aikana jo luksuksesta nauttineita Helmeriä ja Eeva-Leenaa, jotka ovat siivonneet BB-taloa koko kuluneen päivän ajan.  

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »