Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena ärsyyntyi: Kristian kielsi vehtaamisen Jukan kanssa!

Telkkari | 12.09.2019 11:35

Eeva-Leena on silminnähden ärsyyntynyt Big Brotherin viikkotehtävän vaikutuksista hänen ja Jukan hempeilyyn.

Eeva-Leena ja Jukka ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä Big Brother -talossa, ja he ovat harrastaneet seksiä useita kertoja. Nyt kaksikon hempeilylle on tullut stoppi, sillä viikkotehtävän takia Eevis ja Jukka eivät saa ottaa liikaa kontaktia toisiinsa.

Lue myös: Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena häpeissään: ”Se oli viides päivä – selkäranka on kuin puutarhaletku!”

Viikkotehtävässä asukkaat risteilevät risteilysimulaattori Big Brotherellalla, ja Eeva-Leena, Helmeri ja Ville esittävät risteilyn matkustajia muiden toimiessa henkilökuntana. Risteilypäällikkö Kristian ilmoitti heti tehtävän alussa, että kanssakäyminen työntekijöiden kanssa on kielletty.

Eilen illalla VIP-asiakkaat menivät sviittiinsä, ja Kristian kävi kysymässä, oliko heillä viime hetken toiveita. Hän toi Helmerille lonkeron, ja samalla kaverukset heittivät veljellistä huumoria toisilleen.

Lue myös: Seksiä BB-talossa! Jukka ja Eeva-Leena koskettelivat himokkaasti toisiaan takkatulen ääressä - kamerat kääntyivät pois! Kuvat!

- Kiitos paljon, Kristian, smaragdini, Helmeri heitti sviitistä poistuvalle Kristianille, joka iski tälle silmää.

Kristianin poistuttua Eeva-Leena ei pystynyt pitämään suutaan kiinni.

- Sinä saat heittää Kristianille kaikkea tuollaista piilotuhmaa. Mutta Kristian sanoi minulle erikseen ilman mitään syytä, että kaikenlainen henkilökunnan kanssa vehtaileminen on kiellettyä, Eevis sanoi Helmerille.

- Meillä on Kristianin kanssa tällainen veljellinen yhteys, Helmeri vastasi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!