Katso kuvat!

Kiivas sanasota Big Brother -talossa! Evankelista-Villeltä täystyrmäys Millan twerkkausesitykselle: ”Sama kuin heiluttaisin helikopteria!”

Telkkari | 05.09.2019 21:08

Big Brother -asukas Millan twerkkausharrastus aiheutti kiivaan keskustelun.

Milla esitteli twerkkaustaitojaan talon asukkaille, ja muun muassa Mira ja Tarina halusivat oppia liikuttamaan pakaroitaan yhtä hyvin.

BB-milla

Hieman kauempana Kristian, Timo, Helmeri ja Jukka seurasivat tilannetta. Hetken kuluttuia evankelista-Ville saapui paikalle ja hämmästeli, miksi naiset edes haluavat twerkata.

- Miksi te haluatte twerkata? Monet naiset ajavat naisten asioita ja arvokkuutta. Eikö tuo ammu vähän itseään nilkkaan? Ville aloitti keskustelun.

Lue myös: ”Ei s***ana!” Big Brother -Kristian kyllästyi evankelista-Villen jumalallisiin puheisiin: ilme kertoo kaiken - kuvat!

- Mitä ampuu nilkkaan? En kuule, kauempana ollut Milla sanoi ja halusi kuulla kommentin uudestaan.

- No niin. Ehkä se oli siinä, Ville mumisi.

- Onhan se nyt naurettavaa puhua sieltä, jos lajia harrastava on täällä, Emma puuttui keskusteluun sohvaryhmän edustalta.

Bb-milla

Milla kertoi kaikille asukkaille twerkkauksen historiasta. 

- Euroopassa nähdään paljon se, mitä popkulttuuri on nostanut, eli superseksualisointi. Valkoisia naisia ei seksualisoida niin paljon kuin tummia naisia. Sen tapainen superseksualisointi on noussut etenkin Euroopassa. Se, että siinä tanssitaan pyllyllä, ei tee siitä mitenkään vähempiarvoista tanssia. Emme tee sitä sen takia, että voisimme näyttää jollekin, Milla yritti kertoa.

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

- No mikset tee sitä sitten yksin? Jos sitä näyttä jollekin…tuohan on erittäin seksualisoiva tanssi, Ville vänkäsi.

Tarina osallistui keskusteluun kertomalla, että tanssin seksualisoiminen on katsojan omissa ajatuksissa.

- Voi hyvänen..tuohan on sama asia kuin heiluttaisin helikopteria, Ville yritti viimeiseen asti

- Näetkö sä mitään genitaalialuetta tai paljasta pintaa!? Milla hämmästeli.

Jukka yritti rauhoittaa tilanteen ja halusi aloittaa pelin miesten kanssa. Keskustelu aiheesta jatkui kuitenkin sohvaryhmän alueella.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!