fbq
Kotimaa
23.06.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
petra gargano
Tiktakin Petra ahdistui peilikuvastaan - lapsen kommentti sovituskopissa laukaisi tilanteen
Kotimaa
23.06.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Tiktak-tyttöbändistä soolouralle siirtynyt Petra Gargano harmitteli kuluneella viikolla somessa peilikuvaansa ja omia negatiivisia ajatuksiaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@petraofficial_)

- Pitää olla armollinen itselle… siitä sain tänään taas muistutuksen. On päiviä, jolloin oma keho, omat ideat, ajatukset ja tunteet ei miellytä. Tänään oma peilikuva ja omat fiilikset on haastanut mua toden teolla, Petra kirjoitti maanantaina.

Paha olo kuitenkin väistyi pois, kun oma poika kehui äitiään.

- Mun kahdeksanvuotias sai kuitenkin kaikki negatiiviset tunteet itseä kohtaan poksahtamaan kuin ilmapallo sanomalla vaatekaupan sovituskopissa: äiti musta sä näytät noissa kaikissa vaatteissa tosi kivalle, Petra kirjoittaa.

Lue myös: Supersuositun Tiktak-teinibändin laulaja avautuu aikuisiän yksinäisyydestä - Petra Gargano katsoo kaiholla toisten kauniita somekuvia

Petra analysoi somessa, että vain hän itse maalailee mörkönsä.

- Vain minä katson itseäni näiden silmien läpi, kukaan muu ei nää samaa kuin minä. Vain minä olen itseäni kohtaan näin ankara. Vain minä kohtelen itseäni huonosti, keltään muulta en moista sulata… Oliskohan aika antaa itselle sitä samaa välittämistä, arvoa ja armollisuutta, mitä annan muille… Kyllä, Petra summaa.

Petran päivitykseen on tulvinut kehuja.

- Nyt muuten puhuit viisaita! Paljon ajattelemisen aihetta, ainakin mulle itselleni! Kiitos Petra, yksi kommentoija kirjoittaa.

- Sä oot kaunis Petra niin sisältä kuin ulkoa! toinen kehuu.

Lue myös: Tiktak-Petran tunteikas avautuminen vauva-arjen yksinäisyydestä: ”Koronatilanne vie tämän ihan uudelle tasolle” 

Paratiisilomalle

Petran Instagramin tarinat-osiosta käy ilmi, että perhe on lentänyt jonnekin lämpimään lomalle. Petra päivitteli keskiviikkona kuulumisiaan kauniiden kukkasten keskeltä. Taustalla siintää hiekkaranta ja meri.

Petralla ja rumpalimiehellään Mauro Garganolla on alakouluikäinen poika sekä puolitoistavuotias tytär. Kaukomatka on ollut pienokaisen ensimmäinen.

Petra kertoo, että kuopus oli matkustanut mallikkaasti, vaikka perheellä oli herätys jo aamuneljältä. Pienokainen oli nukkunut reissun päällä vain yhdet päiväunet ennen yöunia.

- Täytyy sanoa, että äiti varmaan kiukutteli tän matkan aikana enemmän kuin puolitoistavuotias. Aikamoista, Petra summaa tuntojaan.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »