fbq
Kotimaa
17.01.2022 17:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
petra gargano
Supersuositun Tiktak-teinibändin laulaja avautuu aikuisiän yksinäisyydestä - Petra Gargano katsoo kaiholla toisten kauniita somekuvia
Kotimaa
17.01.2022 17:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suosionsa huipulla 2000-luvun alussa olleen Tiktak-tyttöbändin laulaja Petra Gargano, 36, myöntää kärsivänsä aikuisiän yksinäisyydestä.

Lue myös: Tiktak-Petran toinen lapsi sai nimensä - ihailua somessa: "Kuuluu myös mun suosikkeihin!"

Kahden lapsen äiti on avoimesti puhunut liikunnan tärkeydestä hyvinvoinnin kannalta, mutta aikuiskontaktit ovat jääneet vähäisiksi. Petra miettiikin aluksi sosiaalisessa mediassa, uskaltaako hän avata keskustelua aiheesta, mutta rohkaistui ja kertoi tilanteestaan Instagram-tilillään.

Oon viime aikoina miettinyt paljon yksinäisyyttä, ja nimenomaan yksinäisyyttä näin aikuisena. Lapsena ja nuorena mulla oli paljon ystäviä ja kavereita joita tuli nähtyä, no päivittäin. Kuitenki työ ja lapsiperhearki on johtanut siihen, että mä en muista millon olisin viimeksi soittanut jollekkin kaverille ihan vaan et ”mitä kuuluu”… tai että joku kaveri olis soittanu mulle, että ”mitä kuuluu”. Siihen ei oo mitään yksittäistä selkeää syytä, mutta tähän on vaan ajan saatossa ajauduttu, Petra kirjoittaa.

tiktak
Arkistokuva vuodelta 2005: Kuvassa vasemmalta Mimmu, Tuuli, Nea, Noora, Emppu ja Petra.

Nyt huomaan katselevani kaiholla somesta ihanien tyyppien kauniita kuvia synttäriporukoista, baby showereista, kotibileistä ja huomaan miettiväni, että en enää oikein tiedä kenelle uskaltais soittaa. Ystävyyssuhteissa on aina kaksi osapuolta, ja huonoon yhteydenpitoon koen olevani vähintäänkin yhtä iso tekijä kuin se kaveri. Sitten, kun ei olla pitkään aikaan pidetty yhteyttä, sisälle hiipii kuitenkin se nakertava tunne, et mitä jos se toinen ei haluakaan enää tavata. Mitä jos meillä ei ole enää puhuttavaa, mitä jos, mitä jos…

Laulaja kertoo olevansa onnellinen ihanasta perheestään, mutta kaipaavansa välillä myös juoruilua puhelimessa, mammatreffejä, tyttöjen iltoja ja kahvittelua jonkun samanhenkisen kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@petraofficial_)

Upea vastaanotto

Petra sai somepäivityksellään aikaan keskustelua aiheesta ja viestejä muilta samassa tilanteessa olevilta.

Lue myös: Tiktak-Petran tunteikas avautuminen vauva-arjen yksinäisyydestä: ”Koronatilanne vie tämän ihan uudelle tasolle” 

Oon saanut teiltä ihan järjettömästi ihania viestejä!! Mikä tärkeintä, tuntui että asia kolahti tosi monelle ja että tällaiset ajatukset ovat ihan arkipäivää monessa kodissa. Monesta viestistä välittyi sellainen viesti, että ihanaa kun uskalsit sanoa sen ääneen, mitä minäkin tunnen. Ja tiedättekö mitä, mulle tuli sellainen olo, että kerrankin sillä, että avasin suuni oli isosti merkitystä!!! Petra iloitsee.

Petra aikoo jatkossakin kertoa rehellisesti tunteistaan ja olla aito.

No mitä tästä opin? Sano mitä tunnet, sano mitä ajattelet!! Pahinta, mitä voi tapahtua on, että ketään ei kiinnosta. Parhaimmillaan voi tarjota komppausta ja valoa jollekin toiselle puhumalla jostain vaikeata aiheesta. Sitähän some voi hienoimmillaan olla, vertaistukea! Mut ei voi aidosti koskettaa muita, jollei itse uskalla olla aito, herkkä ja rehellinen. Kiitos teille niin paljon hyvästä muistutuksesta.

Lue myös: Laulaja Petra Garganolla viesti kansalle: "Nyt ei voi jäädä kotiin odottelemaan, millon koronatilanne helpottaa"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@petraofficial_)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »