fbq
Uutiset
11.02.2021 17:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
petra gargano
Tiktak-Petran tunteikas avautuminen vauva-arjen yksinäisyydestä: ”Koronatilanne vie tämän ihan uudelle tasolle” 
Uutiset
11.02.2021 17:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Kotimaanne yhden tunnetuimman teinirokkibändin Tiktakin laulaja Petra Gargano, 35, kertoo rehellisesti, miltä hänestä tuntuu vauva-arjen keskellä.

Vain elämää ja Tähdet tähdet -ohjelmissakin esiintynyt muusikko julkaisi Instagram-tilillään paljonkertovan päivityksen, jossa hän avautuu yksinäisyyden tunteista koronan keskellä.

- Tänään musta tuntui ensimmäistä kertaa, että tämä korona/vauva -kupla on liikaa. Ulkona täydellinen ilma, mutta liikaa pakkasta vauvalle. Koronan takia en viitsi lähteä kauppakeskuksiin beibin kanssa. Ei ole vauvamuskaria, ei uimahallia, eikä oikein tiedä voiko ketään pyytää kyläänkään. Pienen lapsen kanssa kotonaolo on tällaiselle lievästi sanotusti aktiiviselle tyypille muutenkin hetkittäin yksinäistä, mutta tämä koronatilanne vie tämän ihan uudelle tasolle. Onneksi mies tuli kotiin niin pääsin ulos hetkeksi. Tulee välillä olo, että tulee hulluksi, jos tämä eristys jatkuu vielä kauan. En varmasti ole yksin näiden tunteiden kanssa. Tsemppiä kaikille kohtalotovereille, Petra kertoo.

Lue myös: Tiktak-Petran toinen lapsi sai nimensä - ihailua somessa: "Kuuluu myös mun suosikkeihin!"

Yksinäisyyden tunteista kertovan julkaisun yhteydessä Petra jakoi itsestään kuvan, jossa hänen poskensa näyttävät punottavan pakkasessa. Päivitykseensä hän lisäsi myös "fuck corona" aihetunnisteen, mikä kertoo laulajan tympääntymisestä koronapandemian aiheuttamiin rajoituksiin.

Artisti on huolehtinut viimeiset kuukaudet pienestä tyttärestään, joka syntyi joulukuun ensimmäisenä päivänä. Petran toinen lapsi sai vasta viime viikonloppuna nimensä Leona.

Petralla ja hänen aviomiehellään Maurolla on Leonan lisäksi vuonna 2013 syntynyt poika Noel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@petraofficial_)

Aktiivinen liikkuja

Muusikko on jo useamman vuoden ollut aktiivinen kuntosalilla kävijä. Sporttinen laulaja on kertonut sosiaalisessa mediassa usein omasta urheilustaan innokkaasti. Salille lähteminen ei aina suju kuitenkaan Petraltakaan ongelmitta.

Lue myös: Raskausonnea säteilevä Petra Gargano edusti vartaloa myötäilevässä asussa: Toivon pääseväni kokemaan sisaruutta äidin roolissa!

- Raahasin itseni tänään salille, vaikkei just sillä hetkellä olisi todellakaan huvittanut. Huono yö takana, duunijuttu, joka ei etene ja asiat, joihin itse ei voi vaikuttaa ahdistavat. Ulko-ovella beibi päätti vielä puklata omat ja minun vaatteet täyteen, joten salille lähtemistä todellakin koeteltiin, Petra kertoi tammikuun loppupuolella sosiaalisessa mediassa.

Laulajan mielestä urheileminen kannattaa, lähtövaikeuksista huolimatta. 

- Hyvä treeni ihanassa seurassa muutti koko päivän suunnan. Aamun ahdistuskin sai järkevämmät mittasuhteet! Jälleen kerran kehon liike sai myös mielen liikkeelle... eikä noista kavereiden hymyistäkään haittaa ollut. Beibikin ihmetteli koko treenin meidän huhkimista. Oli ilmeisesti rankkaa, koska hän nukahti heti, kun treeni oli valmis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@petraofficial_)

Lue myös: Tiktak-Petra sai toisen lapsensa – tytär syntyi kuukauden etuajassa: ”Kalenterin ekasta luukusta tulikin jotain elämää suurempaa” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@petraofficial_)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »