fbq
Kotimaa
17.04.2022 13:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Myyrä-tähdet
Tiedätkö? Mistä Roope Salmisen ura starttasi, mikä on missikaunotar Sabina Särkän oikea ammatti – Seiska selvitti Myyrä-tähtien taustat
Kotimaa
17.04.2022 13:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Somekaunotar Sabina Särkkä, 33, on oikealta ammatiltaan kosmetologi. Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa aloitti yritystoiminnan viime vuonna perustaessaan Sabina Media Oy -nimeä kantava yrityksen.

Näyttävä kaunotar avioitui vuonna 2019 Ossi Kivimäen kanssa.

Sabina Särkkä

Lue myös: Sabina Särkkä avautui henkilökohtaisista asioistaan: "Samalla meni mun terapianeitsyys"

Avovaimo mukana yrityksessä

Tubettaja Miska Haakana, 26, on yksi Suomen ensimmäisistä YouTube-tähdistä. Kymmeniätuhansia euroja julkaisuillaan tienannut mies voitti Selviytyjät Suomi -ohjelman 2019. Miskan viime vuoden puolella perustamassa Bait Media Oy:n hallituksessa istuu Miskan lisäksi avopuoliso Alisa.

Miska Haakana

Lue myös: Miska Haakana ja Alisa-kulta edustivat yhdessä! Tubettajan unelma pääroolista toteutui - rakas iloitsee: ”Olen suunnattoman ylpeä”

Rooli kohuvideossa

Salkkarit-konkari Pete Lattu, 42, on valmistunut vuonna 2006 Teatteritaiteen maisteriksi. Hänet on nähty myös aikoinaan kohua herättäneessä Apulanta-yhtyeen videossa Odotus, jossa mies melkein kokee kovan kohtalon oman käden kautta rakkaansa kanssa. Naimisissa olevalla Petellä on yksi lapsi.

Pete Lattu

Lue myös: Salkkarit-tähti Pete Latulla hurjat harrastukset: ”Laukkakin onnistuu”

Tv-ura starttasi baarista

Harva tietää, että Myyrän juontajan Roope Salmisen, 32, tv-ura on lähtenyt käyntiin baarista. Aikoinaan Cuba-ravintolassa improvisaatioklubia pitänyt nuori näyttelijälupaus oli innoissaan markkinointimielessä pyydellyt klubilleen tv-alan vaikuttajia, joista yksi kiinnostui ja pyysi Roopea tekemään tv-ohjelman pilottia. Pilottia ei ikinä julkaistu, mutta Roope jäi tuotantoyhtiön edustajalle mieleen. Myöhemmin ovi televisioon aukesi, ja loppu on historiaa.

Roope Salminen

Lue myös: Mitä ihmettä? Roope Salminen on nyt myös julkkisten manageri - tallissa todellisia eturivin tähtiä

Ruotsalaisbändi teki rokkitähden

Rokkikukko Olli Herman, 38, oikealtaan nimeltään Olli Kosunen on Reckless Love -yhtyeestä tuttu laulaja. Hän oli aikoinaan myös ruotsalaisen Crashdïet-yhtyeen keulakuvana. Kuopiolaislähtöinen Olli aloitti musiikillisen uransa jo yhdeksänvuotiaana musiikkiluokalta.

Olli Herman

Lue myös: Olli Herman hurahti isyyteen: ”Ylivoimaisesti hienointa ja ihaninta!”

Liike-elämä nuorena tutuksi

Myyrä-kilpailijoiden kuopus, tubettaja-stara Ilona Ylikorpi, 23, on nuoresta iästään huolimatta kova bisnesnainen. Kahta firmaa pyörittävän someammattilaisen osaamisesta kertoo hyvin Ilonan toisen firman Ily-Media Oy:n tilikauden päätösluvut, joiden mukaan tilillä on 156 000 euroa kylmää käteistä.

Ilona Ylikorpi

Lue myös: Paparazzi iski! Paidaton Benjamin Peltonen ja YouTube-tähti Ilona Ylikorpi ilakoivat yhdessä Ibizan rannalla – kuvat!

Arvostettu tutkinto

Moni ei tiedäkään, että kitiseviä kakaroita ja heidän vanhempiaan televisiossa ohjeistanut Supernanny Pia Penttala, 51, on yksi harvoista suomalaisista psykoterapian maistereita, jotka ovat valmistuneet Bristolin arvostetusta yliopistosta. Pia kunnostautui viime vuonna kirjailijanakin.

Pia Penttala

Lue myös: Supernanny Pia Penttala avoimena velkahelvetistään: "Tämä tapaus näytti minulle..."

Rokkari ryhtyi hierojaksi

Käheä-äänisenä ja tatuoituna komistuksena kansan suosioon noussut Veeti Kallio, 56, on toiminut jo vuodesta 2012 saakka tatuoitsijana Turun suunnalla. Legendaarisessa Leningrad Cowboys -yhtyeessäkin vaikuttanutta laulajaa on nähty vuosien varrella niin elokuvissa kuin tv-sarjoissa. Viime vuonna hän valmistui hierojaksi ja avasi vastaanoton Raumalla. Veeti on kertonut avoimesti olleensa aikoinaan huumekierteessä. Hän on ollut raitis jo vuosia.

Veeti Kallio

Lue myös: Veeti Kallio tiukasta taloustilanteestaan: Yhteisöllisyys auttaa – ”Apu kulkee joka suuntaan”

Räppäävä pokerihai

Kapasiteettiyksiköstä Suomi-räpin pioneereihin ponnistanut Dan ”Uniikki” Tolppanen, 40, on räppiuransa ja yrittäjyytensä lisäksi myös yksi Suomen pokeritoivoista. Hän on kiertänyt maailman kasinoita jo tovin ja voittanut turnauksista mukavia nelinumeroisia summia. Urheilullinen Uniikki pyörittää myös vuonna 2015 perustamaansa Pätkätöis Management Oy:tä. Muusikosta julkaistiin viime vuonna Uniikin elämää -kirja, jossa hän avasi elämäänsä hyvin avoimesti.

Uniikki

Lue myös: Räppäri Uniikki pitää rakkaansa piilossa – tässä syy

Kansainvälinen tv-tähti

Leningradissa syntynyt Ilona Chevakova, 35, on valmistunut 2008 lontoolaisesta korkeakoulusta. Monissa suomalaisissa tv-tuotannoissa näytellyt kaunotar nähtiin äskettäin Netflix-suoratoistopalvelun suositun The Last Kingdom -tv-sarjan viidennellä kaudella.

Ilona Chavakova

Lue myös: Salatuista elämistä tuttu Ilona Chevakova sai roolin kansainvälisestä Netflix-sarjasta - tiukka ehto riisuutumiselle kameran edessä: "Olen ollut aina hyvä pitämään puoliani"

Sai sakkotuomion

Ennen yleisurheilu-uraansa pikaluistelua harrastanut Markus Pöyhönen, 43, on tuomittu vuonna 2010 lievästä maahantuontirikkomuksesta 440 euron sakkotuomioon. Vuonna 2008 ammattiuransa lopettanut komistus oli aikoinaan kihloissa laulaja Sofia Zidan kanssa.

Markus Pöyhönen
Tilaa Seiskan uutiskirje! »