fbq
Kotimaa
22.03.2022 16:13
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sabina Särkkä
Sabina Särkkä avautui henkilökohtaisista asioistaan: "Samalla meni mun terapianeitsyys"
Kotimaa
22.03.2022 16:13
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somevaikuttaja Sabina Särkkä, 33, piti muutaman päivän tauon sosiaalisesta mediasta, ja kertoo nyt rehellisesti syyt siihen.

Haluan jakaa nyt jotain hieman henkilökohtaisempaa, vaikka yleensä jätän ”vaikeammat” asiat pois somesta, ja oon vaan kokenut itselleni helpommaksi käsitellä ne muualla kuin täällä, Sabina kertoo Instagram-päivityksessään tänään (22.3.) tiistaina.

Lue myös: Sabina Särkältä herkkä paljastus avioliitostaan: ”Mun mies herää aina vähän ennen mua…”

Julkaisun yhteyteen Sabina on lisännyt itsestään kaksi kuvaa. Toisessa kuvassa vaaleaverikkö hyppää pää edellä valkoisissa bikineissä veteen, kun puolestaan toisessa otoksessa hän kelluu selällään veden kannatettavana.

Tämän haluaisin jakaa, koska se voisi myös kiinnostaa ja auttaa jotain täällä. (sydän) Vietin siis viime kolme päivää House Of Therapyssa, joka oli kokonaisvaltainen hyvän olon viikonloppu ja oli jotain sellaista mitä tarvitsin. Olin kuullut tästä ystäviltäni suosituksia, se kuulosti kiinnostavalta ja sellaiselta mitä haluaisin kokeilla. Samalla meni mun terapianeitsyys ja se oli mahtavaa!

Loimaalaisessa terapiakeskuksessa hiljentynyt Sabina latasi akkuja rauhaisassa ympäristössä.

Pääsin purkamaan kaikennäköisiä ajatuksia mitä oon pitänyt sisälläni ja sain samalla selkeyttä niihin. Muuten siellä hengailin miellyttävässä ympäristössä, laitoin ”puhelimen kiinni”, olin ääniterapiassa, energiahoidossa, saunoin, uin, kattelin leffoja, luin ja vaan olin. Kiitos.

Lue myös: Sara Sieppi ja Sabina Särkkä remusivat shottibileissä aamuun asti

Seiskan viihdeuutiset: Heli Palsanmäen syöpädiagnoosi, Tuomas Enbusken uusi rakas ja Mikko Koivun miljoonakoti