fbq
Kotimaa
27.03.2022 10:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen ja Lehtikuva
Uniikki
Räppäri Uniikki pitää rakkaansa piilossa – tässä syy
Kotimaa
27.03.2022 10:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen ja Lehtikuva

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen saapui Tuukka Temosen ohjaaman Pohjolan satoa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan uuden kultansa kanssa, mutta kaksikko ei kuitenkaan poseerannut yhdessä.

– En halua kuvien leviävän kaikkialle, joten pidämme ainakin toistaiseksi matalaa profiilia, hyväntuulinen räppäri kertoi.

Lue myös: Uniikin sinkkupäivät ovat takana: Seurustelen!

Rentoudun hangilla

Inka Kallen

Näyttelijä Inka Kallénille kevät on mitä mieluisin vuodenaika. Hänen mielensä lepää ulkoilmassa.

– Nyt kun hankikanto on parhaimmillaan, rakastan laittaa sukset jalkaan ja lähteä hiihtämään pellolle ja järvelle. Se on paras rentoutumiskeinoni.

Lue myös: "Ajattelin etten halua elämäni olevan tällaista!" - Kotikatu-sarjasta tuttu näyttelijä Inka Kallén sai keskusteluapua sisäiseen rauhaan

Kuiskuttelua kotisohvalla

Sara Parikka

Salkkareista tuttu somevaikuttaja Sara Parikka tykkää katsoa tv:stä Bachelor Suomea, sillä hänen aviomiehensä Mikko Parikka juontaa sitä.

– Olen tykännyt sarjasta ihan kauheasti ja nyt innolla seurannut Mikkoa. Ohjelma on minulle tosi tuttu. Olemme välillä katsoneet yhdessä jaksoja, ja saan kuulla yksityiskohtia kulissienkin takaa, Sara myhäili.

Lue myös: Mikko ja Sara Parikka fanittavat yhdessä yllättävää asiaa: "Enkä häpeä sitä yhtään"

Juhlin pienesti

Miia Nuutila

Näyttelijä Miia Nuutila täyttää lokakuussa 50 vuotta.

– Ikä on tietysti välillä mielessä, mutta mikäs siinä, ihan hyvä luku sekin. Ehkä järjestän pienet juhlat. En ole koskaan juhlinut tasavuosia kovin suuresti. Tärkeät ystävät ja pienet piirit ovat mukavampia kuin isot ja näyttävät pippalot.