fbq
Kotimaa
11.01.2022 14:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Instagram & AOP
Viivi Altonen.
Tästä eivät enää bikinit paljon pienene! Miss Suomet Viivi Altonen ja Alina Voronkova kääntävät katseita Kap Verdellä – tulikuumat kuvat Länsi-Afrikasta!
Kotimaa
11.01.2022 14:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Instagram & AOP

Miss Suomi 2020 Viivi Altonen, 25, viettää parhaillaan laatuaikaa Kap Verdellä ystävänsä, Miss Suomi 2018 Alina Voronkovan, 27, kanssa.

Seiska uutisoi maanantaina Viivin miesystäväksi mielletyn Frankin, 23, Tinder-seikkailuista. Niitä kaunotar ei tuolloin kummemmin kommentoinut, mutta jos Viivi kärsii sydänsuruista, hän peittää sen mestarillisen hyvin.

Lue myös: Mitä ihmettä? Miss Suomi Viivi Altosen poikaystävä Frank ilmestyi Tinderiin ja viestitteli innokkaasti kaunottaren kanssa - "Yllätyin siitä todella"

Tulikuuma tamperelaiskaunotar on nimittäin julkaissut lomareissultaan pelkästään positiivisuutta hehkuvaa materiaalia sosiaaliseen mediaan.

Suomen kauneimpiin naisiin lukeutuva Viivi vaikuttaa nauttivan täysin rinnoin etelän lämmöstä.

Lue myös: Miss Suomi palasi sinkkumarkkinoille? Seiska nosti kissan pöydälle Tinder-kohusta – Viivi Altoselta, 25, paljonpuhuva reaktio

”Ei parane pitää vaatteita”

Seiska tavoitti puhelimitse Viivin, joka ei ole turhaan peitellyt sorjaa vartaloaan Länsi-Afrikan rannoilla. Päinvastoin, hän on antanut lempeän merituulen suosiolla kutitella klassisen kauniita, missin mitoissa olevia muotojaan.

Lue myös: Mikä pilkistää bikinien alapuolelta? Viivi Altosen lomakuva hämmentää somessa

– On ollut kyllä hieno reissu. Olen täällä ystäväni kanssa, ja olemme ehtineet tehdä kaikenlaista mukavaa, iloinen Viivi myhäilee Seiskalle.

– Täällä on niin lämmin, ettei parane pitää liikaa vaatteita päällä. Pari pilvisempää päivää on mahtunut mukaan, mutta pääsääntöisesti lämpötila huitelee plus 25 ja 27 asteen välillä.

Lue myös: Naapurit hierovat silmiään?! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen ottaa rennosti Helsingin-kodissaan: ”Hihhuloin täällä aina vähissä vaatteissa verhot auki”

Sukellusta haiden seassa

Pelkkää lorvailua ja auringonottoa loma ei ole ollut. Viivi ja tämän ystävätär Alina ovat rohkaistuneet pulahtamaan Atlantin aaltoihin.

Lue myös: Eroottiset kylpykuvat! Viivi Altonen täytti 25 vuotta ja palasi sometauolta kuumempana kuin koskaan

– Ollaan käyty sukeltamassa haiden, kilppareiden ja rauskujen seassa. Se on ollut supersiistiä.

– Muutoin olemme nauttineet auringosta ja oltu ”mummoina”, eli menty aikaisin nukkumaan, mutta myös vastaavasti herätty tosi aikaisin nauttimaan auringosta.

Paikalliset hurmanneet

Viikon mittainen lomamatka on Viiville ensikosketus Kap Verdeen. Vajaat 500 kilometriä länteen Afrikan mantereen Senegalista sijaitseva saarivaltio on tunnettu tuliperäisyydestään sekä upeasta luonnostaan. Viivilläkään ei ole ollut valittamista.

– On ollut kyllä tosi kivaa. Tämä on tosiaan ensimmäinen, muttei varmasti viimeinen kertani täällä. Tulemme tänne varmasti takaisin.

Lue myös: Uusi Miss Suomi etsii seuraa Tinderissä: Viivi Altonen haluaa itselleen pahan pojan - tällaisilla kuvilla hän hakee lempeä!

Myös paikalliset ovat hurmanneet ystävällisyydellään. Viivin kaikkien aikojen kroppa yhdistettynä minimaalisiin bikineihin on aiheuttanut sen, ettei kovinkaan moni ole kuulemma nyrpistellyt nenäänsä suomalaismissille.

– Kyllähän täällä on tosi vastaanottavaista ja ystävällistä kansaa. En tiedä, ollaanko täällä kaikille niin kivoja, mutta ainakin meitä on kohdeltu ihan älyttömän hyvin!

Könsikkään kainaloon?

Spekuloitavaksi jää, palaako Viivi lomaltaan italialaisen Frankin kainaloon. Se on ainakin tiedossa, että arjen aherrus on tulossa nopeasti vastaan.

Lue myös: Ravintoloitsija-rakas tarjoaa vain parasta! Tiukalla kisadieetillä oleva Miss Suomi Viivi Altonen: "Frank ei millään usko, etten voi syödä herkkuja päivittäin!"

– Opiskelen yhä yhteiskuntatutkimusta Tampereen yliopistossa. Yritän saada kandin piakkoin kasaan, mallina ja yrittäjänä työskentelevä Viivi kertoo.

Myös lahtelaislähtöinen Alina on lisäillyt lomakuvia omalle Instagram-tililleen:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »