fbqUusi Miss Suomi etsii seuraa Tinderissä: Viivi Altonen haluaa itselleen pahan pojan - tällaisilla kuvilla hän hakee lempeä! | Seiska
Katso kuvat!
Viivi Altonen

Uusi Miss Suomi etsii seuraa Tinderissä: Viivi Altonen haluaa itselleen pahan pojan - tällaisilla kuvilla hän hakee lempeä!

Uutiset | 16.11.2020 10:18

Tuore Miss Suomi Viivi Altonen, 24, erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään missikiertueen aikana. Nyt näyttäisi siltä, että kaunotar on valmis uuteen rakkauteen. 

Missillä on nimittäin profiili Tinder-seuranhakusovelluksessa. Kyseessä ei ole valeprofiili, sillä iloisen oloinen kaunotar on varmistanut olevansa kuviensa henkilö Tinderin uudella vahvistusmenetelmällä. 

Lue myös: Ohhoh! Poikkeuksellisen seksikkäänä edustanut Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa syyn räväkälle tyylilleen – kuvat!

Millaista seuraa?

Viivin profiilissa on pieni vinkki siitä, millaista seuraa hän hakee. Hän on laittanut profiilinsa esittelyosioon liudan kala-emojeita sekä englanninkielisen tervehdyksen. 

- Hei, näytät todella huonolta päätökseltä. Tule jo tänne, Viivi neuvoo. 

Tinder-profiiliinsa kaunotar on lisännyt liudan kuvia, joista osa löytyy myös hänen Instagramistaan. Hän on myös yhdistänyt Instagram- ja Tinder-profiilinsa keskenään.

Lue myös: Tunnistatko?! Tältä Miss Suomi Viivi Altonen näytti lapsena – kuva!

Lue myös: Miss Suomi Viivi Altonen sairastui kuvauskeikalla vuoristotautiin – Kati-äiti huolestui: ”En saanut yhteyttä kolmeen päivään!” 

Miestyyppi

Missikaunotar on aikaisemmin paljastanut Seiskalle miestyyppinsä olevan kuin suomalainen näyttelijäkomistus. 

Lue myös: Miss Suomi hyppäsi rotkoon! Viivi Altosen Kati-äiti: ”Olen saanut pelätä Viivin puolesta!” 

- Unelmieni suomalaismies olisi joku Peter Franzénin tai Mikko Leppilammen tyylinen. Tumma ja tulinen, Viivi vinkkaa miesmaustaan Seiskan videohaastattelussa.

Viivi mainitsemista esimerkeistä Peter näytteli aikoinaan Pahat pojat -elokuvassa vuodelta 2003. 

Lue myös: Sinkkumissi Viivi Altonen haluaa televisioon: En lähde deittiohjelmiin!

Lue myösYli puolen vuoden palkka jäi saamatta! Miss Suomi Viivi Altonen menetti rahakkaan työkeikan ulkomailla! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!