fbq
Kotimaa
12.01.2023 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Petri Aho
Mariska
Taas uusi salasuhde! Mariska kolmiodraaman pyörteissä
Kotimaa
12.01.2023 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Petri Aho

Seiska paljasti toissa vuoden tammikuussa, että laulajatähti Mariska eli Anna Maria Rahikainen, 43, oli ajautunut kolmiodraamaan. Hän oli lyönyt kaikessa hiljaisuudessa hynttyyt yhteen musamaailmasta tutun keski-ikäisen miehen kanssa.

– Mariskan uusi rakas on varattu perheenisä. Miehen parisuhde kariutui samassa rytäkässä, lähipiiri kuvaili tilannetta Seiskalle pari vuotta sitten.

Lue myös: Kolmiodraama rikkoi parisuhteen! Mariska elää uusioperhearkea rakkaansa kanssa – Vain elämää -tähden suhde etenee salamavauhtia

Exä palasi perheensä luo

Kahden vuoden takaisen salasuhteen aiheuttama häly ei hidastanut rakastavaisten menoa, vaan pian Seiskan jutun jälkeen kaksikko muutti yhteen. Paparazzi todisti aitiopaikalta, kun pari roudasi kamppeensa lähellä Helsingin keskustaa sijaitsevaan asuntoon.

Seiskan saamien tietojen mukaan Mariskan ja ukkomiehen suhde ei kuitenkaan ottanut tuulta purjeisiinsa, vaan pari päätyi vain reilun vuoden yhteiselon jälkeen eroon.

– Suhde päättyi viimeistään viime kesänä. Musamies muutti pois Mariskan luota ja palasi ilmeisesti perheensä luokse, Seiskan lähteet kertovat.

Vain elämää -sarjan 11. kaudella keväällä 2020 mukana oli myös Mariska (toinen vasemmalta).
Vain elämää -sarjan 11. kaudella keväällä 2020 mukana oli myös Mariska (toinen vasemmalta).

Lue myös: Muutto käynnissä! Mariskan musiikkimaailmasta tuttu uusi mies hikoili trendikkäästi kantopuuhissa – mitä teki laulajakaunotar?

Koska lempi leimahti?

Mariska ei joutunut suremaan eroaan yksin. Hän oli jo eron hetkellä hyvin tiiviissä kanssakäymisessä nykyisen seurustelukumppaninsa Mikko Koivusipilän, 49, kanssa.

– Mariska ja Nelosen musiikkijohtajana työskentelevä Mikko työstivät koko viime vuoden levyä yhdessä, joten vain he itse tietävät, koska lempi leimahti, Seiskalle tuumataan.

Lue myös: Oho! Mariska pomppasi Tuskan päälavalle tyttärensä kanssa - katso kuvat

Tietojen mukaan Mariskan ja Mikon suhde on jatkunut jo useita kuukausia. Ilmassa on leijunut jälleen kolmiodraaman aineksia, sillä Mikon pitkä suhde toimittajavaimoonsa päättyi syksyllä.

– Mikko ja vaimo olivat yli kymmenen vuotta yhdessä, kunnes perhe yllättäen hajosi. Mariskan ilmestyminen kuvioihin on aiheuttanut valtavasti spekulaatioita musamaailmassa, Seiskalle kerrotaan.

Seiska tavoitti Mikon vaimon, mutta tämä ei halunnut kommentoida eroaan.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »