fbq
Uutiset
11.01.2021 06:38
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Mariska
Kolmiodraama rikkoi parisuhteen! Mariska elää uusioperhearkea rakkaansa kanssa – Vain elämää -tähden suhde etenee salamavauhtia
Uutiset
11.01.2021 06:38
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Vain elämää -tähti Mariska eli oikealta nimeltään Anna Maria Rahikainen antoi marraskuussa Anna-lehdelle ison haastattelun yksityiselämästään. Mariska väitti asuneensa elämänsä ainoan kerran avoliitossa, kun oli 16-vuotias.

– Sitä kesti pari vuotta. Avoliitto jäi elämäni toistaiseksi ainoaksi. Sen jälkeen olen asunut yksin, vaikka olen seurustellutkin, Mariska kertoi lehdelle.

Seiskan tekemässä selvityksessä kuitenkin paljastui, ettei asia ole aivan niin kuin arvostettu lauluntekijä väitti.

Lue myös: Näin Mariska kommentoi suhdetta varattuun levy-yhtiömieheen: Nämä ovat sellaisia asioita…

Mariska on antanut haastatteluja parisuhdeasioistaan mutta ei ollut Seiskan soittaessa juttutuulella.
Mariska on antanut haastatteluja parisuhdeasioistaan mutta ei ollut Seiskan soittaessa juttutuulella.

Mies musiikkimaailmasta

Seiskan tietojen mukaan Mariska on asunut käytännössä avoliitossa jo jonkin aikaa. Hänen luonaan Helsingin keskustassa on nimittäin viihtynyt eräs musiikkimaailmasta tuttu keski-ikäinen mies.

– Mariskan uusi rakas on musiikkialalla työskentelevä varattu perheenisä. Miehen parisuhde kariutui samassa rytäkässä, musiikkimaailmasta kerrotaan.

Laulajan ja miehen suhteen alkamispäivästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta suhdetta kuvaillaan tuoreeksi. Siitäkin huolimatta pari etenee salamavauhtia.

Lue myös: Mariska paljastaa: "Vain elämää -kuvaukset olivat pisin aika jonka olen ollut erossa lapsestani!"

Uusioperhearkea

Mariska ja uusi rakas elävät uusio-perhearkea, sillä molemmille on siunaantunut jälkikasvua. Mariskalla on alle kouluikäinen tytär ja myös miehellä on Seiskan tietojen mukaan lapsia.

Äitiys oli Mariskalle pienoinen ihme, sillä hän paljasti Vain elämää -ohjelmassa, ettei hänen pitänyt saada lapsia. Lääkäri nimittäin kertoi parikymppiselle Mariskalle, ettei se olisi mahdollista. Laulaja kuitenkin tuli 36-vuotiaana raskaaksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »