fbq
Uutiset
16.01.2021 14:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Mariska
Muutto käynnissä! Mariskan musiikkimaailmasta tuttu uusi mies hikoili trendikkäästi kantopuuhissa – mitä teki laulajakaunotar?
Uutiset
16.01.2021 14:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto

Seiska paljasti viime viikolla, että Vain elämää -tähti Mariska eli Anna Maria Rahikainen, 41, on ajautunut kolmiodraamaan.

Mariska on viihtynyt jo jonkin aikaa yhdessä musiikkimaailmasta tutun keski-ikäisen miehen kanssa.

Lue myös: Avoliitto! Mariska ja varattu perheenisä muuttivat yhteen – kuvat Seiskassa!

Mariskan ja uuden rakkaan suhteen alkamispäivästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta suhdetta kuvaillaan tuoreeksi. Seiskalle on sadellut vinkkejä siitäkin, että pari etenee suhteessaan salamavauhtia.

mies

Lihaksikkaita karjuja

Seiskan paparazzi lähti uudenvuoden alla selvittämään parin suhteen todellista tilaa. Pian selvisi, että Mariskan uusi rakas jo käytännössä asuu laulajan luona.

Pari päivää ennen vuoden vaihtumista paparazzi havaitsi, että muuttofirma kuskasi Mariskan asunnolle kymmenittäin muuttolaatikoita. Muutaman päivän kuluttua paljastui, että Mariska oli ryhtynyt uuden kultansa kanssa pesänrakennuspuuhiin.

Paparazzi pääsi seuraamaan aitiopaikalta, kun pari aloitti matkan uuteen yhteiseen osoitteeseen. Muuttofirman autosta asteli laulajattaren vanhalle asunnolle lihaksikkaita karjuja.

Mariska keskittyi pakkailemaan tavaroita antaen muuttomiesten hoitaa raskaiden tavaroiden kantamisen. Ensimmäisen kuorman täyttyessä Mariskan uusi avomieskin osallistui hetkeksi kantohommiin, mutta lopetti touhuilun pian, koska alkoi hikoilla valtoimenaan.

mies

Trendikästä hikoilua

Uuden kullan kompastuskiveksi koitui väärä pukeutumistyyli muuttopuuhiin. Varattu perheenisä oli nimittäin tälläytynyt liian trendikkäisiin vaateisiin.

Päässään miehellä oli paksu Kangolin pipo, joka sai otsan suorastaan valumaan hikeä. Ylävartaloa peitti trendikäs Adidaksen huppari, joka liimautui selkään kiinni. Mies kamppaili hikisten vaatteidensa kanssa ja yritti tuuletella itseään kirpakassa pakkassäässä.

Lue myös: Avoliitto! Mariska ja varattu perheenisä muuttivat yhteen – kuvat Seiskassa!

KATSO VIDEO: