fbq
Kotimaa
02.03.2022 07:59
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: TV5/discovery+
Marko Björs
Suomalaista tv-historiaa! Kymmenen homomiestä yrittää hurmata julkkisratsastaja Marko Björsin
Kotimaa
02.03.2022 07:59
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: TV5/discovery+

Ratsastaja Marko Björs, 53, etsii rakkautta tulevassa tv-ohjelmassa Marko Björs - Rakkauden seikkailu. Vaikka Markon uraa ja elämää on seurattu julkisuudessa jo yli 30 vuotta, ei hän ole koskaan puhunut julkisesti rakkauselämästään. 

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Ratsastusguru Marko Björs löysi uuden rakkaan!

Nyt ensimmäistä kertaa ikinä Marko avaa sydämensä ja näyttää itsestään täysin uuden puolen, kun hän etsii itselleen kumppania. Katsoja pääsee tutustumaan Markoon tasolla, jota hän ei ole ennen avannut lähipiirinsä ulkopuolisille.

Marko Björs
Marko Björs etsii rakkautta.

Sarjan päähenkilö on pelännyt rakastumista ja ajatellut, ettei romantiikka kuulu hänelle. Nyt on kuitenkin Markon vuoro heittäytyä elämänsä tärkeimpään seikkailuun ja antaa rakkaudelle mahdollisuus.

Marko kohtaa Etelä-Afrikassa kymmenen upeaa sinkkumiestä ja lähtee selvittämään, voisiko joku heistä olla hänelle sopiva kumppani. Yhteisen matkan aikana koetaan unohtumattomia hetkiä ja toinen toistaan hienompia treffejä. Luvassa on aitoja tunteita, lämpöä, ihastusta ja ystävyyttä, mutta myös pettymyksiä ja sydänsuruja.

Lue myös: Yli-innokas jenkkimiljonääri rakastui Michaela Söderholmiin – Marko Björs tekeytyi Miss Suomen poikaystäväksi: Ei sekään auttanut!

Lämminhenkinen ohjelma tekee suomalaista televisiohistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa kaikki deittailurealityn päähenkilöt ovat vähemmistön edustajia.

Markoa on tullut tavoittelemaan joukko upeita miehiä ympäri Suomea. Markon lisäksi miehet hurmaavat myös katsojat, sillä heiltä ei persoonaa, huumorintajua ja keskustelutaitoa puutu. Joukossa on eri-ikäisiä miehiä erilaisista taustoista aina insinööristä tanssijaan. Jokainen heistä haluaa rakastua ja uskoo, että nyt voisi olla sen aika.

Lue myös: Marko Björsin silmän verkkokalvo irtosi – leikkaus epäonnistui: ”En näe kunnolla!”

- Iso hatunnosto Markolle ja miehille, jotka uskalsivat lähteä ohjelmaan mukaan avoimin sydämin. Olemme äärettömän ylpeitä siitä, että tuomme ensimmäisenä suomalaisena tv-talona markkinoille kokonaan seksuaalivähemmistön edustajista koostuvan deittiohjelman. Hyvin tehdyllä viihteellä voidaan paitsi viihdyttää myös vaikuttaa. Uskomme ja toivomme, että ohjelma on tärkeä sisältöteko matkalla kohti suvaitsevaisempaa asenneilmapiiriä ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa, sanoo Discovery Finlandin sisältöjohtaja Katja Santala.

Marko Björs - Rakkauden seikkailu alkaa 23.3. TV5:llä ja discovery+:lla.