fbq
Kotimaa
18.06.2022 10:08
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Discovery
Stefu
Stefan Therman biletti festareilla - menossa mukana Sofia Belorfin hyvä ystävä!
Kotimaa
18.06.2022 10:08
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Discovery

Seiska uutisoi tämän viikon torstaina (16.6.) siitä, että kohuliikemies Stefan "Stefu" Therman jätti saapumatta Lapin käräjäoikeuteen vastaamaan saaminsa rikossyytteisiin. Eilen mies aktivoitui Instagram-tilillään ja päivitti videotarinoitaan.

Lue myös: Stefan Therman teki oharit oikeudessa - kova tuomio uhkaa

Eilen perjantaina (17.6.) Stefu päivitti videotarinoihinsa materiaalia Hanko Sommarfesteiltä. Stefun kuvaamilla videoilla näkyy esimerkiksi Kasmirin Vadelmavene-hitin tahtiin bailaavia festivaalivieraita. Ympärillä olevia ihmisiään kuvanneen kohuliikemiehen videoilta voi huomata esimerkiksi Hunks-tanssiryhmästä tutun Jucci Hellströmin. Videoita katsellessa huomio kuitenkin kiinnittyy naiskauneuteen, Stefun takana ovat bailaamassa nimittäin Kelly Kalonji ja Sahra Ali.

Kelly Kalonji on malli ja vuoden 2013 Miss Helsinki. Aiemmin Seiska on uutisoinut Kellyn eronneen mikkeliläisliikemies Jukka Toivasesta. Tänä aamuna julkaistussa Seiskan jutussa Jukka viittaa siihen, että Kelly olisi ollut uskoton heidän suhteessa.

– Haluan kunnioitusta ja olla kumppanini ykkönen enkä kakkonen, Kelly lausui puolestaan aiemmin erotilityksessään Iltalehdelle.

Lue myös: Kelly Kalonji tapaili muita miehiä suhteen aikana?! Kohumissin mysteeriporhoexältä raju vihjaus kohuerosta

Festareilla juhlimisesta tekee mielenkiintoisen se, että Kelly on Stefun ex-tyttöystävä Sofia Belorfin hyvä ystävä.

K, S ja A
Kelly yhdessä Sofian (kesk.) ja Amanda Harkimon (oik.) kanssa.

Sofia muutti pois Stefun ja tämän yhteisestä kodista viime kuussa. Tuolloin Stefu raivostui ja Seiska sai miehestä kuvia ja videon, kun poliisi otti tämän verisenä kiinni kotikerrostalonsa edustalta.

Lue myös: Dramaattiset kuvat ja video Stefan Thermanin kiinniotosta: verinen Stefu taltutettiin kuuden poliisin voimin - ei herkille!

Maisan ex-ystävä

Sahra Ali on puolestaan tuttu Seiskan sivuilta siitä, että hän on ollut aikanaan kohukaunotar Maisa Torpan sydänystävä. Sahra kertoi alkuvuodesta 2021 Seiskalle monen muun Maisan ex-ystävän tavoin tapahtumista, jotka olivat saaneet ystävät lopettamaan ystävyyden Maisan kanssa.

– Maisa on arvaamaton suuttuessaan. Viimeinen pisara oli, kun hän kävi perheeni kimppuun ja teki perättömiä lastensuojeluilmoituksia, Sahra kertoi Seiskalle.

Lue myös: Maisa Torpan ex-sydänystävä Sahra Ali astuu esiin: ”Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti tulleensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden”

Arkistovideo: Sahra Ali kertoo ex-ystävästään Maisa Torpasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »