fbq
Kotimaa
15.06.2022 13:25
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen, Seiskan arkisto
Sofia ja Stefu maijassa
Sofia Belórf lataa yllättävän paljastuksen katkerasti tilittäneestä Stefan Thermanista!
Kotimaa
15.06.2022 13:25
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen, Seiskan arkisto

Seiska uutisoi toukokuussa siitä, että seurapiirikaunotar Sofia Belorf muutti pois hänen ja ex-poikaystävänsä Stefan "Stefu" Thermanin yhteisestä kodista. Samoihin aikoihin Seiska sai otettua raivopäisestä Stefusta kuvia, kun tämä joutui verisenä poliisin kiinniottamaksi.

Lue myös: Dramaattiset kuvat ja video Stefan Thermanin kiinniotosta: verinen Stefu taltutettiin kuuden poliisin voimin - ei herkille!

Seiska tapasi eilen tiistaina (14.6.) Sofian tämän Sofian salaisuudet -sarjan toisen tuotantokauden alkamisen tiimoilta. Sofia kommentoi hänen ja Stefun välejä Seiskalle.

- Meillä on varsin hyvät välit. Juuri tänään tuossa aamulla laitoin hänelle syntymäpäiväonnittelut. Emme ole missään välirikossa, hän avaa.

Lue myös: Kaikkien aikojen kohusuhde! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin rakkaustarina on ollut täynnä skandaaleja, eroja ja salasutinoita

Sofia B
Sofia vastaili Seiskan kysymyksiin tyylilleen uskollisesti hyvin laittautuneena.

Stefu täytti eilen tiistaina (14.6.) 35 vuotta. Seiska uutisoi jo aiemmin tänään siitä, että Sofian ex-mies oli tilittänyt kuluneesta vuodesta ja syntymäpäivästään sosiaalisessa mediassa.

-  Kiitos kaikille onnitteluista! Oli elämäni paskin vuosi ja paskimmat syntymäpäivät koskaan! Toivotaan parempia tulevia vuosia jos niitä siunautuu, hän tilitti.

Lue myös: Stefan Therman läväytti julki katkeran tilityksen

Katso video: Sofia muutti pois hänen ja Stefun yhteisestä kodista