fbq
Kotimaa
15.06.2022 10:56
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Stefan Therman
Stefan Therman läväytti julki katkeran tilityksen
Kotimaa
15.06.2022 10:56
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Liikemies Stefan "Stefu" Therman täytti eilen tiistaina (14.6.) 35 vuotta.

Stefun synttärit eivät ilmeisesti täyttäneet hänen odotuksiaan, sillä hän lisäsi katkeran somepäivityksen Instagram-videotarinaansa tänään aamulla. Kuvassa kissaeläin nuolee rottweileria lumihangessa.

Liikemies toteaa päivityksessään, ettei vuosi ollut hänelle myöskään helpoin. 

Lue myös: Kaikkien aikojen kohusuhde! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin rakkaustarina on ollut täynnä skandaaleja, eroja ja salasutinoita

Kiitos kaikille onnitteluista! Oli elämäni paskin vuosi ja paskimmat syntymäpäivät koskaan! Toivotaan parempia tulevia vuosia jos niitä siunautuu, Stefu pohdiskeli videotarinassaan.

Kohuttu raivokohtaus

Liikemies oli alkukesästä otsikoissa julkisen raivokohtauksensa seurauksena. Stefu heitteli ex-naisystävänsä Sofia Belórfin tavaroita ulos ikkunasta ja jäi lopulta poliisin kiinniottamaksi. Stefun kiukun laukaisi Sofian muutto pois pariskunnan asunnosta.

Kolmen partion voimin liikkeellä ollut poliisi vei verisen Stefun rauhoittumaan arvoalueella sijaitsevan kotinsa edustalta.

Lue myös: Nyt puhuu Sofia Belórf! Raju tilitys Stefan Thermanista: Suhde ajoi minut terapiaan

Kaksi päivää kiinnioton jälkeen Stefan teki julkisen anteeksipyynnön toiminnastaan omalla Facebook-tilillään. 

– Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Stefu kirjoitti päivityksessään.

– Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt. Loukkaavaa, vaarallista ja kaikin puolin oksettavaa, käsi pystyyn virheen merkiksi kuten eräs ystäväni minulle opettanut! hän myönsi.

Lue myös: Näin Stefan Thermanilla menee nyt - palasi sosiaaliseen mediaan puuskuttavana raivokohtauksen jälkeen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »