fbq
Kotimaa
08.12.2022 14:28
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jaajo Linnonmaa
Seuraajat raivostuivat Jaajo Linnonmaan päivityksestä: "Mitä pitää ostaa?"
Kotimaa
08.12.2022 14:28
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Jaajo Linnonmaa, 44, tunnetaan melkoisena bisnesmiehenä.

Yrittäjä on tuttu Diili-ohjelman kasvona, ja hänen moninaiseen yritystoimintaansa kuuluvat esimerkiksi t-paitoja kotiovelle toimittava firma, viinibaari sekä Extreme Run -juoksutapahtumia järjestävä yhtiö. Moniosaava Jaajo on myös esimerkiksi elokuvanäyttelijä, ja hän tähdittääkin Luokkakokous-trilogiaa yhdessä Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin kanssa.

Lue myös: Radiotyöt hylkäävä Jaajo Linnonmaa ei lepää laakereillaan – teki maailmantähtien suosimasta pelistä bisneksen

Jaajo jakoi itsenäisyyspäivän (6.12.) kunniaksi nostalgisen kuvan koripallon MM-kisoista vuodelta 2014. Otoksessa hän seisoo lavalla Suomi-paidassa ja yhteensopivassa kaulahuivissa.

- Suomalaisuudessa yksi hienoimmista asioista on meidän rakkaus ja fanaattisuus urheiluun. Varsinkin, kun se tapahtuu ulkomailla, Jaajo kirjoittaa kuvatekstissä.

Jaajo muistelee MM-kisoja, joiden avauspelissä Suomea vastassa oli USA. Hän kertoo vuokranneensa koko lentokoneen ja hotellin korisreissua varten sekä napanneensa mukaan huippuartisteja. 

- En tiedä, montako tuhatta meitä suomalaisia lopuksi Bilbaossa oli, mutta suden ulvonta kaikui kaduilla, ja kansa rakasti meitä.

- Seuraavan kerran lähdetään toukokuussa sitten taas Ruotsiin. Ne vasta kovia reissuja onkin, hän päättää ja on merkannut salavihkaisesti loppuun Raviristeilyn oman Instagramin.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa kiisti Diili-riidan - Instagram-päivitys astui nyt outoon valoon: yksi kuva paljastaa kaiken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

 

Jaajon seuraajat eivät ole tyytyväisiä suosikkijuontajan toimintaan. Sosiaalisessa mediassa vaikuttavia julkisuuden henkilöitä on aiemminkin kritisoitu jatkuvasta mainostuksesta, ja seuraajien mielestä itsenäisyyspäivänä omia bisneksiä ei olisi tarvinnut mainostaa.

- Niin se vaan saatiin itsenäisyyspäivän toivottelustakin mainos aikaan, on se melkoinen myyntimies Mynttinen tämä Jari Oy, eräs toteaa käärmeissään.

- Mitä pitää ostaa..? toinenkin pohtii.

Lue myös: Mitä ihmettä? Jaajo Linnonmaa joutui todelliseen kiipeliin kotonaan: "Ideoita?"

Raviristeily on Jaajon sekä ex-lumilautailija ja raviohjastaja Janne Korven järjestämä Tukholman-risteily. Risteilyllä matkataan Elitloppettiin, joka on yksi maailman suurimmista ravitapahtumista. Jaajo ja Janne ovat luotsanneet paattiretkeä vuodesta 2017.

- Tiesitkö, että he saivat idean omaan laivaan, kun eivät kavereineen päässeet Tukholmassa enää ravien jälkeen yökerhoon saati omaan hotelliin, Raviristeilyn Instagram-sivulla kerrotaan järjestetyn matkan kiinnostavasta historiasta.

Lue myös: Sointu Borg avautui uutuuskirjassa kaltoinkohtelusta Diili-voiton jälkeen - näin Jaajo Linnonmaa kommentoi kirjaväitteitä HS:lle

Tilaa Seiskan uutiskirje! »