fbq
Kotimaa
07.09.2022 11:19
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jaajo Linnonmaa
Sointu Borg avautui uutuuskirjassa kaltoinkohtelusta Diili-voiton jälkeen - näin Jaajo Linnonmaa kommentoi kirjaväitteitä HS:lle
Kotimaa
07.09.2022 11:19
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Esikoiskirjansa tänään julkaissut Sointu Borg, 30, avautuu uutuusteoksessaan Diili-ohjelman myötä voittamastaan pestistä kehitysjohtajana.

Lue myös: Uutuuskirja: Sointu Borgille valkeni karu totuus Jaajon lupaamasta työstä: Töitä palkatta ja ilman työsopimusta

Diilin myötä voittajalle oli luvattu työpaikka Jaajo Linnonmaan, 44, omistamassa Kolla Oy:ssa. Soinnun mukaan tv-kuvauksien päättymisestä kului puoli vuotta ennen kuin hän viimein aloitti himoitussa pestissä.

Lue lisää: Uutuuskirja: Sointu Borgille valkeni karu totuus Jaajon lupaamasta työstä: Töitä palkatta ja ilman työsopimusta

Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut? -nimisessä kirjassa Sointu kertoo, kuinka kehitysjohtajan pesti paljastuikin lopulta vain sanahelinäksi.

- Olen paiskinut hommia useita viikkoja ilman asianmukaisia palkkaneuvotteluja tai työsopimuksia. Olen kertakaikkisen hämmentynyt ja hukassa. Haluan uskoa, että työkuviot selkeytyvät vielä ja ihmiset ympärilläni ovat vain liian kiireisiä hoitaakseen perusasioita. Yritän tsempata ja pysyä optimistisena, Sointu kirjoittaa äänikirjana julkaistussa teoksessaan.

Seiska paljasti jo heinäkuussa, ettei Sointu ollut saanut ensimmäisen tilikautensa aikana Jaajon firmasta senttiäkään palkkaa.

Lue myös: Uutuuskirja: Tämän vuoksi Sointu Borg salasi kohtelunsa Diili-voiton jälkeen: ”Pelkäsin kuollakseni…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Helsingin Sanomat kertoo tuoreessa artikkelissaan tavoittaneensa Jaajon kommentoimaan Soinnun kirjaväitteitä.

Jaajo on vastannut Helsingin Sanomien kysymyksiin vähäsanaisesti sähköpostilla. Hänen mukaansa "keinoja saada yhteistyö toimimaan” yritettiin löytää pitkään.

- Näin ei valitettavasti lopulta käynyt, Jaajo kommentoi Hesarille.

Lue myös: Sointu Borg myöntää: Diili-firmasta ei maksettu palkkaa

Soinnun esikoiskirja Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut? on kuunneltavissa ensin äänikirjana Suplasta. Myöhemmin teos ilmestyy kauppoihin myös painettuna versiona.

Jaajo kommentoi Sointu Borgin väitteitä Hesarille vähäsanaisesti.
Jaajo kommentoi Sointu Borgin väitteitä Hesarille vähäsanaisesti.