fbq
Kotimaa
22.04.2022 10:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram
Love Island
Seiska selvitti: Näin Love Island -tähtien suhteille kävi - avoliittoja, etäsuhteita, ero...
Kotimaa
22.04.2022 10:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram

Kolmannella eli viime syksynä esitetyllä Love Island Suomen tuotantokaudella syntyi useita pareja, ja Seiska selvitti, mitä heille kuuluu nykyään.

Finaalissa nähtiin kolme paria: Niina ja Muhamed, Krete ja Nico sekä voittajaksi valitut Salli ja Eeli. Näistä kolmesta parista Niina ja Muhamed ovat sittemmin eronneet. Niina kertoi asiasta avoimesti marraskuussa.

Lue myös: Love Island Suomi -suosikit Niina ja Muhamed: Ero!

Sen sijaan kaksi muuta finaaliparia on vielä yhdessä.

Muutto edessä

Eeli kertoi Seiskalle heti voiton jälkeen, että löysi ohjelmasta rakkauden.

Nyt Seiskan tavoittama komistus vahvistaa, että heillä sujuu hyvin Sallin kanssa. Eeli on tähän saakka asunut Tampereella ja Salli Helsingissä, mutta voittajaparin suhde-elämässä puhaltavat pian uudet tuulet.

- Olemme muuttamassa yhteen ensi viikolla. Meillä oli todella vahva fiilis sen ohjelman jälkeen, ja se on vain kasvanut entisestään, kun olemme olleet yhdessä, Eeli kertoo.

Lue myös: Love Island Suomen voittajat ovat tässä: "Olemme rakastumassa"

Eelillä on tulevasta muutosta odottavainen tunnelma.

- Ei tarvitse enää rampata Tampere-Helsinki-väliä. Toki minulla on vielä koulu Tampereella, mutta suurimman osan ajasta olen tehnyt tähänkin mennessä etänä, kauppatieteitä opiskeleva Eeli kertoo.

Pari on suunnitellut, mitä kummankin asunnosta otetaan mukaan yhteiseen kämppään. He joutuvat tekemään myös uusia hankintoja.

- Paljon ei tarvitse, mutta koira kyllä tarvitsisi isomman pedin, kun on kasvanut isoksi jo, Eeli nauraa.

Asuvat eri maissa

Finalistit Krete ja Nicokin ovat edelleen yhdessä.

Ohjelmassa he herättivät kiinnostusta pienellä kinastelullaan, mutta yhteiselo on jatkunut mallikkaasti myös kameroiden sammuttua.

Pari elää etäsuhteessa, sillä Krete asustelee Suomessa ja Nico Virossa. Krete’s Beauty -kauneusalan yritystä pyörittävä Krete kertoi hiljattain suhdekuulumisistaan parin lomailtua Egyptissä.

- Tulimme väleissä takaisin! Reissussa oli pari pientä kränää, mutta uskon sen johtuneen kuumuudesta ja väsymyksestä, kaunotar analysoi Seiskalle huhtikuun alussa.

Lue myös: Love Island -Krete avoimena: Näin hänellä ja Nico-rakkaalla menee nykyään!

Muut pariskunnat

Viime Love Island -kaudella syttyi muitakin rakkauksia. Katsojat ihastuttaneet Emilia ja Tatu aikovat tässä kuussa siirtyä isompaan kotiin.

- Olemme huhtikuun lopulla muuttamassa yhdessä Helsingin Jätkäsaareen isompaan asuntoon. Kaipaamme lisää tilaa, Emilia totesi Seiskalle kaksi viikkoa sitten.

Lue myös: Mitä kävi Love Island -pariskunnalle? Emilia kertoo totuuden suhteen nykytilasta: ”Oli vuoristorataa”

Heidän lisäkseen keravalainen Oona ja oululainen Kimi ovat pitäneet yhtä kuvausten jälkeen. Seiskan tavoittama Oona paljastaa, että heilläkin pyyhkii hyvin.

- Näemme niin usein kuin aikataulujen puolesta on mahdollista, 2-4 viikon välein suunnilleen, Oona kertoo.

Kimi ja Oona ovat tavanneet niin pohjoisessa kuin etelässä. Pitkän välimatkan suhde on Oonan mukaan tällä hetkellä hyvä vaihtoehto, eikä yhteenmuutto siis ainakaan vielä ole ajankohtaista.

- Minä en Ouluun lähde, ja Kimi sanoi, että aika näyttää, Oona heittää.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Oonan paluu Love Islandille oli kauden kaivatuin ja kiinnostavin käänne

Hekin ovat yhdessä

Viime kaudella Kimin kanssakin parina ollut Rosa on löytänyt rakkauden omalla tahollaan. Hän on avoliitossa toiselta tuotantokaudelta tutun Reetun kanssa.

Lue myös: Love Island -lempi syvenee: Rosa ja Reetu muuttivat avoliittoon

Ensimmäiseltä tuotantokaudelta yhdessä ovat vielä Patrick ja Anku. Tänä vuonna he ovat muun muassa lomailleet yhdessä ihastuttavalla Kap Verdellä. Eilen Anku päivitti Instagram-tarinaansa, että kevät on lähtenyt käyntiin pyörän kunnostamisella ja pullakahveilla kullan kanssa.

Toiselta tuotantokaudelta yhdessä ovat voittajapari Sofia ja Eetu. Toisen tuotantokauden finalisti Juho puolestaan seurustelee saman kauden kilpailijan Janitan kanssa. Heidän suhteensa sai alkunsa kuvausten jälkeen vuonna 2020. Janita julkaisi aiemmin tällä viikolla teräväsanaisen kannanoton someseuraajiensa ikävästä käytöksestä.

Lue myös: Love Island -Janitalta poikkeuksellinen avautuminen - kertoo saaneensa tappouhkauksia: "Luuleeko jengi, että Juho pitää minua vankina..."

Toisen tuotantokauden Meri ja Arttu puolestaan paljastivat joulukuussa 2019 löytäneensä toisensa.

Lue myös: Yllätyspari! Love Island Suomen tyrmäävä peppukaunotar Meri rakastui samassa ohjelmassa hurmanneeseen Arttuun - romanttinen videopaljastus somessa!

Arkistovideo: Veronica Verho kertoo Love Islandin kuvauksista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »