fbqToimittajan kommentti: Oonan paluu Love Islandille oli kauden kaivatuin ja kiinnostavin käänne | Seiska
Telkkari
04.10.2021 12:46
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV
Love Island
Toimittajan kommentti: Oonan paluu Love Islandille oli kauden kaivatuin ja kiinnostavin käänne
Telkkari
04.10.2021 12:46
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV

Rakkauden saarella loppusuora kohti mehevää voittopottia alkaa jo häämöttää. Myrskyisää meininkiä tarjoiltiin katsojille, kun Oona teki odotetun paluunsa viime viikolla. Treffit Kimin kanssa, villalaisten kokema yllätys sekä Rosan reaktio Oonan paluuseen toivat jokainen kaivattua vipinää kaudelle.

Lue lisää: Shokkiyllätys: Pudonnut saarelainen palaa Love Islandille puhumaan suunsa puhtaaksi: ”Hän tuli meidän väliimme” – avautuu Seiskalle rankasta kokemuksestaan!

Kun tulenkatkuisinkin pari, Nico ja Krete, olivat saaneet riitasointunsa soviteltua, ei draamaa oltu hetkeen tarjoiltu. Loppukausi olisi luultavasti mennyt hyräilyksi ja hipsutteluksi, ellei Oona olisi tehnyt comebackia. Kauden edellinen merkittävä juonenkäänne oli puolestaan poikamiesleiri, joka sekoitti pakkaa jokin aika sitten.

Lue lisää: Odotettu ja mullistava käänne tapahtuu vihdoin Love Islandissa: tällainen on poikamiesleiri – varo juonipaljastuksia!

Katsojien kommenteista päätellen Oonan putoaminen järkytti taannoin niin, että oli vain ajan kysymys, koska hän saattaisi palata kuvioihin. Oona itse kertoi saaneensa läjäpäin viestejä siitä, kuinka monia kosketti hänen poistumisensa sarjasta. Kesken jääneelle leikille Kimin kanssa haluttiin selkeästi jonkinlainen päätös sekä hänen että katsojien puolesta.

Hämmentävää katsojan näkökulmasta oli, kuinka nopeasti Kimi karisti menneet mielestään ja siirtyi Rosaan. Mutta kuten tiedetään, se on pelin henki. Ilman paria ei saarella pärjää.

Alkukaudella Oonan ja Kimin kiinnostus toisiaan kohtaan näytti aidolta television välityksellä, ja sitä se Oonan mukaan olikin. Ensimmäisenä sviitin korkanneen parin tulevaisuuden tiellä on kuitenkin Rosa, joka tuskin hevillä luopuu Kimistä. Kimi ja Rosa nimittäin vaikuttavat hyvin kiintyneiltä toisiinsa.

Oonalla riittää haastetta kaksikon väliin kiilaamisessa. Hänellä ei ole muita miehiä kiikarissa, joten hän joko lähtee saarelta Kimin kanssa tai ilman. Päättäväisesti hän jo valitsi Kimin parinvalinnassa, kuten oli luvannutkin.

Mutta kuka sitten voittaa lopulta Kimin sydämen? Se selviää meille piakkoin.

Love Island Suomi AVAlla ma-la kello 21, ja mtv-palvelussa sekä c moressa jo klo 20.