fbq
Kotimaa
23.11.2021 14:29
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV3 ja Pasi Murto
Niina ja Muhamed
Love Island Suomi -suosikit Niina ja Muhamed: Ero!
Kotimaa
23.11.2021 14:29
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV3 ja Pasi Murto

Love Island Suomen kolmannelta kaudelta tutut Niina ja Muhamed ovat eronneet. Asia käy ilmi Niinan Instagram-tarinasta. Love Island -tähti kertoo erostaan avoimesti.

- On ihan superoutoa alkaa höpisemään tänne yhtään mitään pitkästä aikaa. Mä huomaan, että tämä ei tule yhtään niin luonnostaan kuin mitä joskus on tullut, tosi-tv-tähti pohjustaa videollaan.

Niina kertoo olevansa flunssainen, jonka vuoksi hän kokee puhumisen tavallista haastavammaksi.

- Syy, jonka takia mä nyt olen täällä mun tukkoisen äänen kanssa lörpöttelemässä, liittyy siihen, kun multa on kysytty kauheasti, mikä on mun ja Muhkun tilanne, ja ollaanko yhdessä, ja miksei someteta toisistamme sun muuta.

- Ja vastaus siihen on niinkin yksinkertainen kuin se, että emme seurustele enää. Tähän ei liittynyt minkäänlaista draamaa, ja tämän enempää en aio asiaa avata, hän linjaa.

Lue myös: Näin Muhamedille ja Niinalle kävi kameroiden sammuttua: "Epätodellinen olo"

Hyvät välit

Niina kertoo nostaneensa asian esille, jotta ihmisten ei tarvitsisi enää spekuloida hänen suhdetilannettaan.

- Ollaan edelleen väleissä. Muhku on mulle edelleen tosi tärkeä, koska koettiin hieno yhteinen, erikoinen matka yhdessä.

Hänestä on ymmärrettävää, että hänen kuulumisensa kiinnostavat heitä, jotka ovat seuranneet parin matkaa Love Islandin myötä.

- Jotta me molemmat pääsemme tästä eteenpäin, niin koin tarpeelliseksi nyt sanoa tämän täälläkin ääneen, hän päättää julkaisunsa.

Lue myös: Oho! Love Islandin finalistikaunotar Niina juhli ilman Muhamedia -näin suhde voi nyt: "Reissu vaati veronsa"

Niina Uusi-Autti

Pitkä palautuminen

Tosi-tv-kasvo kertoi lokakuussa Seiskalle, että kuvauksista kotiutuminen ja ulkomaailmaan sopeutuminen ovat vaatineet totuttelua, sillä saarelaiset elivät viikkojen ajan täysin omassa kuplassaan.

- Molemmat ovat vähän latailleet akkuja. Tuo reissu vaati veronsa, ja siitä palautuminen vie aikaa. En koe, että olisi vieläkään täysin sellainen normaalifiilis, Niina luonnehti Miss Helsinki -kilpailun finaalissa 22.10.

Hiljattain hän kuitenkin sanoi saaneensa arjen rullaamaan.

- Vähän se stressasi alkuunsa, mutta nyt voin sanoa, että olen päässyt paljon eteenpäin. Pakka on niin sanotusti kasassa, hän totesi.

Lue myös: Näin Muhamedille ja Niinalle kävi kameroiden sammuttua: "Epätodellinen olo"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »