fbq
Kotimaa
20.04.2022 13:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV, Instagram
Love island janita ja juho
Love Island -Janitalta poikkeuksellinen avautuminen - kertoo saaneensa tappouhkauksia: "Luuleeko jengi, että Juho pitää minua vankina..."
Kotimaa
20.04.2022 13:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV, Instagram

Love Island Suomen toiselta tuotantokaudelta tutut Juho ja Janita paljastivat seurustelevansa vuonna 2020.

Kaksikon suhde sai alkunsa vasta tosi-tv-sarjan kuvausten jälkeen. Sosiaalisen median perusteella saa kuvan, että pariskunnan rakkaus kukoistaa edelleen yhtä vahvasti kuin suhteen alkumetreillä.

Janita on ahkerasti lisännyt söpöjä yhteiskuvia ja rakkaudentäyteisiä tekstejä Instagram-tililleen.

Eilen tiistaina (19.4.) Janita julkaisi kuitenkin täysin poikkeuksellisen kirjoituksen Instagram-tilillään, jossa hän tilittää someseuraajiensa ikävästä käytöksestä.

Janita kertoo saavansa säännöllisesti viestejä seuraajiltaan, jotka koskevat Janitan kumppania Juhoa. Ilmeisesti seuraajat ovat olleet huolissaan siitä, ettei Juho olisi luotettava kumppani Janitalle.

– Miulla alkaa suoraan sanottuna olla mitta täysi. Miä oon kohta 2 vuotta kuunnellut tuntemattomilta ihmisiltä länkytystä siitä, että Juho ei voi olla miulle hyvä kumppani ja kuinka voin olla sen kanssa kun eihän siihen voi luottaa ja se varmaan pelaa vaa miunki kanssa lässynlää.

Nämä kaikki viestit perustuu vain ja ainoastaan 2,5v sitten telkkarista nähtyyn ohjelmaan ja siitä tehtyihin O L E T T A M U K S I I N. Alkuun pahoitin näistä mieleni, mutta kaikkeen näemmä turtuu.

Lue myös: Tosi-tv-pariskunnan suhde syvenee: Love Island Suomesta tutut Juho ja Janita etsivät yhteistä asuntoa!

Suorana sanottuna miua ei helevettiäkään enää kiinnosta millasen kuvan oot miusta tai vaikkapa Juhosta saanut telkkarissa. Tai jos tuut kertomaan miulle, ettet vois luottaa Juhoon niin miksi luulet tämän miua kiinnostavan, en miäkään luota tuntemattomiin ihmisiin? Miua ja meidän parisuhdetta saa arvostella niin paljon kuin sielu vain sietää ollaanhan myö molemmat ”hakeuduttu julkisuuteen”.

– Ja kerta Juho vaan pelaa miulla niin onks joku jättänyt kertomatta miulle, että meidän parisuhteessa on joku rahapalkinto? Jos tiedät tästä jotain saa kertoo, sillä haluun voittaa kerrankin, Janita tilittää kirjoituksessaan.

Janitan mukaan hän on viime aikoina saanut jopa tappouhkauksia. Tästä syystä hän päätti avautua aiheesta sometilillään. 

Mutta miksi miulla tuli mitta täyteen jos miua ei kiinnosta meidän parisuhteen arvostelu? Siksi, että heräsin aamulla dm täynnä tappouhkauksia. Kyllä, tappouhkauksia. Ja näihin jokaiseen viestiin liittyi Juhon ”pelaaminen” ja ihmettely siitä kuinka voin Juhoon luottaa.

Lue myös: Kirja: Parisuhdeväkivaltaa kokenut Veronica Verho avoimena: kihlatun reaktio lapsettomuuteen sulattaa sydämet

Tosi-tv-tähti kertoo tehneensä viesteistä rikosilmoituksen.

– Oletettavasti viestit on lähettänyt yksi ja sama henkilö, sillä viestit oli tullut tasaiseen tahtiin yön aikana tileiltä, joilla 0 seuraajaa ja 0 seurattavaa. Joten jos tunnet sydämessäsi piston niin toivon todella, että hankit apua pahaan oloosi. Ja ennenkuin dm täyttyy kehotuksista tehdä rikosilmoitus, niin se on tehty vaikkakin tuskin se mihinkään etenee.

Oikeesti luuleeko jengi, että Juho pitää miua vankina tai että oon vaan hiton tyhmä kun pysyn tässä suhteessa kerta tuo on niin paska mies miulle? En vittu tiiä.

Janita ja Juho

Juho ja Janita saapuivat Love Island Suomeen kesken kauden. He tekivät ohjelman aikana selväksi, etteivät olleet kiinnostuneita toisistaan romanttisessa mielessä. 

Juho viihtyi Love Island -villalla Jennin kanssa ja pari eteni finaaliin asti. He sijoittuivat kilpailussa lopulta kolmanneksi, mutta suhde kariutui heidän palattuaan Suomeen. 

Janita puolestaan kokeili onneaan Joelin sekä Akun kanssa. Kaunotar passitettiin kuitenkin kotiin ennen finaalia.