fbq
Kotimaa
11.08.2022 14:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Karita Tykkä
"Sanoin silloin tahdon" - Karita Tykän harvinainen avautuminen lähes 20 vuoden liitosta Petri-rakkaansa kanssa
Kotimaa
11.08.2022 14:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvointiyrittäjä ja vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä, 45, on juhlinut aviomiehensä Petri Tykän, 55, kanssa jo 14. hääpäiväänsä.

Karita julkaisi Instagram-tilillään herkän videon, jossa pariskunta syleilee ja suutelee toisiaan monissa valokuvissa. Videon taustalla soi Ruellen romanttinen kappale I Get to Love You.

Karita ja Petri ovat pitäneet yhtä jo lähes kahden vuosikymmenen ajan.

- Reilu 18 vuotta sitten alkoi yhteinen matka – sinusta ja minusta tuli me, kaunotar kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Karita Tykkä suutelee erittäin harvoin julkisuudessa nähtyä Petri-rakastaan poikkeuksellisella rakkausvideolla - "KERRANKIN luvallansa jaan teillekin"

Neljän vuoden seurustelun jälkeen pariskunta avioitui näyttävissä seurapiirihäissä Helsingin Saksalaisessa kirkossa.

- Tänään on vuorossa erityinen päivä, hääpäivä numero 14. Sanoin silloin tahdon, ja tahdon edelleen – ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Ja haasteet matkan varrella ovat osa tarinaamme ja vain tiivistäneet meitä, vahvistaneet rakkautta.

Lue myös: Rakas täytti 55 vuotta! Karita Tykkä, 45, ihastelee intiimillä videolla: "Olet tulta, tahtoa ja maskuliinista voimaa"

Karita kiittää päivityksessä rakastaan yhteisistä vuosista ja kertoo valitsevansa Petrin miehekseen myös tulevaisuudessa.

Ja kuten laulussa sanotaan ”saan rakastaa sinua”... todella koen sen olevan etuoikeus – saada rakastaa ja vastaanottaa rakkautta. Elämäämme kuuluvat eri sävyt ja kaikkea tulee – silloinkin valitsen sydämesi. Kiitos kun olet rinnallani jakamassa tätä elämänkokemusta kanssani, Karita kirjoittaa aviomiehestään.

Lue myös: Karita Tykkä avoimena pitkän liittonsa ongelmista ja onnistumisista: "Moni olisi jo ehkä luovuttanut"

Tavatessaan ensimmäisen kerran puolisonsa Karita toimi urheiluravintoaineiden mainoskasvona. Petri vastasi kyseisen lisäravinteen maahantuonnista. Karita on taustoittanut rakkaustarinan alkamista blogissaan. Kipinät sinkoilivat yhteisessä illanvietossa. Pian onnistuneen illan jälkeen neuvokas nainen oli itse yhteyksissä Petriin, kun miehestä ei heti kuulunut. Resepti osoittautui toimivaksi. 

Karitalla ja Petrillä on yhdessä kouluikäinen poika.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »