fbq
Kotimaa
10.08.2021 23:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Karita Tykkä
Karita Tykkä avoimena pitkän liittonsa ongelmista ja onnistumisista: "Moni olisi jo ehkä luovuttanut"
Kotimaa
10.08.2021 23:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Malli, juontaja ja valmentaja Karita Tykkä on ollut puolisonsa Petri Tykän kanssa naimisissa jo 13 vuotta. Tällä viikolla Karita ilahdutti seuraajiaan jakamalla harvinaisen videon omasta rakkaustarinastaan. Videolla hän suutelee puolisoaan. Video sisältää myös ennenäkemättömiä valokuvia parin häistä vuodelta 2008.

-  Niin, kuten laulussa lauletaan; SAAN rakastaa sinua – ei tarvitse, pidä tai täydy, vaan saan rakastaa, onnellinen Karita hehkuttaa julkaisussaan. Hän viittaa Ruellen kappaleeseen I Get to Love You.

Karita kertoo parin kohdanneen vuosien aikana myös haasteita.

-  Hyvinä aikoina on helppo rakastaa, mutta meidän rakkautta on mitattu myös toisenlaisissa hetkissä – sellaisissa, joissa moni olisi jo ehkä luovuttanut. Juuri niiden hetkien vuoksi rakkaus on vieläkin syvempää, joten niilläkin on ollut tarkoituksensa, Karita kuvailee avaamatta kyseisiä hetkiä sen tarkemmin.

Lue myös: Karita Tykkä suutelee erittäin harvoin julkisuudessa nähtyä Petri-rakastaan poikkeuksellisella rakkausvideolla - "KERRANKIN luvallansa jaan teillekin"

Karita päättää tekstinsä erittäin kauniisti.

- Rakastan sinua - tästä hetkestä ikuisuuteen.

Julkaisu on saanut jo yli 4900 tykkäystä. Näet sen halutessasi täältä.

Jo vuosia yhdessä


Vuoden 1997 Miss Suomi ja Petri-rakas kohtasivat noin 20 vuotta sitten töiden merkeissä, kun Karita toimi urheiluravintoaineiden mainoskasvona. Petri vastasi kyseisen lisäravinteen maahantuonnista. Karita on taustoittanut rakkaustarinan alkamista blogissaan. Kipinät sinkoilivat yhteisessä illanvietossa. Pian onnistuneen illan jälkeen neuvokas nainen oli itse yhteyksissä Petriin, kun miehestä ei heti kuulunut. Resepti osoittautui toimivaksi. 

Perheeseen kuuluu lisäksi 11-vuotias Luca-poika.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »