fbq
Kotimaa
29.11.2022 09:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Heidi Foxell
Sankaripoliisi Heidi Foxell sai uskomattomalta kuulostavan viestin: "En vaan haluaisi enää pettyä"
Kotimaa
29.11.2022 09:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Sankaripoliisi Heidi Foxellin elämä on ollut täynnä vastoinkäymisiä vuoden 2012 Hyvinkään joukkoammuskelun jälkeen.

Lue myös: Syyskuussa kihlautunut Heidi Foxell avoimena kipuhelvetistään - Hyvinkään joukkoammuskelussa haavoittunut poliisi: ”Käytän samaa kamaa..”

Tragedian seurauksena Heidi joutui pyörätuoliin, ja hän on sittemmin kärsinyt hoitovirheestä ja sairastanut syövän.

Heidi Foxell julkaisi yllättäen pari viikkoa sitten (12.11.) videon, jossa hän käveli lyhyen matkan ottaen tukea autostaan. Hän paljasti kokeilleensa puomikävelyä ensimmäisen kerran seitsemään vuoteen kuljetettuaan puolisonsa asioilleen.

Eilen kävi pieni moka ja olin unohtanu pyörätuolin takaluukkuun, kun heitin Nooran keskustaan. Piti sitten ite käydä se sieltä poimimassa ja sehän onnistui, halvaantunut sankaripoliisi iloitsi tuolloin.

Sai nyt viestin - ja itkukin tuli

Heidi on saanut videon jälkeen tunteita herättävän viestin, josta hän kertoi maanantaina (28.11.) itku kurkussa Instagramin tarinoissaan.

Pakko laittaa vähän fiiliksiä (tähtisilmäemoji) Sain ihan parhaan Instaviestin liittyen siihen auton vieressä kävelyyn. Yksi fysio tyyppi otti yhteyttä ja halusi keskustella sellaisesta kävelyrobotti avustimesta. Voi olla että tulevaisuudessa tapahtuu jotain tosi siistiä, Heidi hihkuu liekkiemojien kanssa.

Seuraavassa somevideossa Heidin ilme on jo vakavampi ja iloiset emojit olivat vaihtuneet surunaamoihin. Heidi paljastikin purskahtaneensa itkuun kesken muiden askareiden.

– Pelottaa, etten toivosi nyt liikoja. En vaan haluaisi enää pettyä, kun olin jo kauan sitten haudannut ajatuksen siitä että pystyisin koskaan kävelemään ees avustettuna...

Lue myös: Hyvinkään ammuskelussa halvaantunut poliisi löysi onnen: kihlautunut Heidi Foxell esittelee elämänsä naisen - ”En olisi ikinä uskonut…”

Tästä auton vieressä kävelyvideosta on kyse: