fbq
Kotimaa
23.06.2022 15:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, instagram
Gogi
Oletko huomannut? Gogi Mavromichalis näyttää aivan toiselta suomalaisjulkkikselta - katso ja vertaa!
Kotimaa
23.06.2022 15:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, instagram

Yleisradiolla työskentelevä juontaja Constantinos "Gogi" Mavromichalis, 35, muistuttaa hyvin paljon erästä toista julkisuudesta tuttua miekkosta.

Gogin ja suomalaisartisti Hesa-Äijän (oik. Marious Klevolou), 36. ulkonäössä on nimittäin paljon samaa. Tämä ei ole mitenkään ihme, koska molempien isät ovat kreikkalaisia. Gogilla lukee Instagram-tililläänkin humoristisesti, että hän ei ole HesaÄijä.

Katso kuvat ja vertaa:

Lue myös: Gogi meni aikoinaan töihin Ylelle graafikoksi – sai yllättäen oman ohjelman

Gogi oli aikoinaan julkisuudessa jo 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, kun hän näytteli Romeo Aroa Salatut elämät -saippuasarjassa. Hän on työskennellyt Yleisradiolla juontajana viime vuosina useammassa eri formaatissa. Viimeisimmällä Farmi Suomi -ohjelman tuotantokaudella kolmanneksi sijoittunut Gogi meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen rakkaansa kanssa.

Lue myös: Suosikkijuontaja Gogi Mavromichalis asteli avioon! Pariskunnan täydelliseen päivään mahtui myös ”pikku draamaa” - kuva!

HesaÄijä nousi julkisuuteen sosiaalisen median kautta, kun hän julkaisi siellä sketsivideoita. HesaÄijä-nimi on peräisin siitä, että raumalaislähtöinen mies kutsuu Helsinkiä hesaksi, kiusaten näin "aitoja" stadilaisia.

Vuodesta 2015 lähtien hän on myös julkaissut useita suosittuja kappaleita. HesaÄijä on myös osallistunut esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Hänellä on kumppaninsa kanssa pieni lapsi.

Lue myös: HesaÄijä sai kauan odotetun tyttövauvan: "Täällä äiti, vauva ja myös isäkin voivat kaikki hyvin" - kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »