fbq
Kotimaa
19.07.2021 16:58
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kari Pekonen, Instagram
Gogi Mavromichalis
Suosikkijuontaja Gogi Mavromichalis asteli avioon! Pariskunnan täydelliseen päivään mahtui myös ”pikku draamaa” - kuva!
Kotimaa
19.07.2021 16:58
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Kari Pekonen, Instagram

Yle Kioskissa suosiotaan kasvattanut juontaja Gogi Mavromichalis, 34, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. Pari vihittiin lauantaina Helsingin Saksalaisessa kirkossa, joka on Gogin mukaan hänen tuoreen aviovaimonsa Sofian lapsuuden kirkko.

Salatut elämät -sarjassakin takavuosina Romeota näytellyt Gogi ja Sofia ovat pitäneet yhtä jo 10 vuoden ajan. Pariskunta avaakin omilla Instagram-tileillään tuoreita tuntemuksia viikonloppuna vietetyistä juhlista ja ensi tapaamisestaan.

- Minä ja mun ihana elämänkumppani. Tasan 10 vuotta sitten tavattiin hämyisessä Helsingin yöelämässä, ja nyt äsken sä katsoit mua silmiin ja sanoit tahdon! En voisi olla onnellisempi, Gogi tarinoi julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Ex-Salkkari-tähti villitsi karaokessa – kuva!

"Täydellinen sää"

Seiska tavoitti Gogin kommentoimaan ikimuistoiseksi kuvailemaansa päivää.

- Oli täydellinen sää ja kaikki meni juuri niin kuin halusimme. Pelkäsimme kovasti, että sataisi vettä, kun olimme luottaneet siihen, että meillä on kesäjuhlat ulkona seremonian jälkeen, Gogi tuumailee.

- Meidän piti alunperin mennä naimisiin Johanneksen kirkossa, mutta siellä oli aika iso remontti päällä tänä kesänä. Meillä oli lopulta aika pieni vihkitilaisuus, kun meitä oli vain alle 30 henkeä siinä tilaisuudessa. Ihan koronavuoden takia päätimme pitää tilaisuuden aika pienenä.

Sunnuntaina julkaisemassaan kuvassa Gogi ja Sofia poseeraavat kameralle hääautossaan leveästi hymyillen. Gogin yllä nähdään tyylikäs tummansininen puvuntakki, jonka kaulukseen on kiinnitetty valkeita kukkia. Kuvasta saa myös ensimakua Sofian hääpukuun, jonka yläosa koostuu kauniista pitsikirjailusta.

 

 

 

Illan mittaan itse hääjuhlaan saapui Gogin mukaan lisää ystäviä juhlimaan. Paikalla oli muun muassa bändi ja ruokaa juhlakansalle oli laittamassa livegrillaaja.

Sekä Gogi että hänen vaimonsa Sofia kuvailivat Instagram-tileillään juhliin mahtuneen myös jonkilaista "hässäkkää".

Minkälaisesta draamasta häissä oli sitten oikein kysymys?

- Meillä oli henkilökuntaa näissä häissä ja eräs henkilökunnan jäsen oli ymmärtääkseni vetänyt pienet jurrit ennen kuin saavuimme itse juhlapaikalle. Siellä ei sitten ollut oikein mitään vielä prepattu ja kaasot ja bestmanit olivat hieman ongelmissa. Siellä oli aikamoinen hässäkkä päällä, Gogi muistelee huvittuneena lauantain tapahtumia.

- Siinä oli mahdollisuus, että häät olisivat menneet vähän mönkään.

Gogi kuitenkin korostaa päivän olleen pienestä hässäkästä huolimatta täydellinen.

- Häät olivat kaikin puolin juuri meidän näköisemme, juontaja iloitsee.

Sofian astellessa alttarille Gogin tunnelmat olivat omien sanojensa mukaan onnelliset ja ylpeät. Herkistymisiltä ei hänen mukaansa myöskään vältytty.

Gogi tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2006, jolloin hän debytoi Salatut Elämät -sarjassa Romeo Arona. Hän näyttelikin Pihlajakadun asukasta aina vuoteen 2008 asti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »