fbq
Uutiset
02.10.2020 10:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
HesaÄijä
HesaÄijä sai kauan odotetun tyttövauvan: "Täällä äiti, vauva ja myös isäkin voivat kaikki hyvin" - kuva!
Uutiset
02.10.2020 10:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Muusikko HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, 34, sai kumppaninsa kanssa kauan odotetun lapsen.

Tähdet, tähdet -ohjelmassakin mukana ollut riimittelijä kertoi ilouutisen omalla Instagram-tilillään eilen torstaina (1.10.).

Tänään hän vihdoin saapui (sydän) Täällä äiti, vauva ja myös isäkin voivat kaikki hyvin ja ovat terveinä, mies kirjoitti ihanan kuvan kera.

Lue myös: HesaÄijä valmistautuu tyttövauvansa syntymään: "Yritimme vaimoni kanssa lasta kaksi vuotta!"

Otoksessa vastasyntyneestä tytöstä näkyy hieman ylävartaloa, korva, pipoa sekä pikkuruiset sormet, jotka pitävät kiinni HesaÄijän vasemmasta pikkurillistä.

Pienokaisen syntymä on HesaÄijälle ja hänen puolisolleen toiveiden täyttymys.

- Tämä on minulle ja puolisolleni uskomatonta aikaa, koska yritimme lasta kaksi vuotta. Olemme kiitollisia siitä, että nyt toiveemme on todella toteutumassa, mies kertoi Seiskalle Tähdet, tähdet -ohjelmasta pudottuaan.

"Laskettu aika meni jo"

HesaÄijä julkaisi viikko sitten omalla somekanavallaan myös puhuttelevan kuvan, juuri ennen lapsen syntymää. Kuvassa mies huhuilee itsekseen kaukaisuuteen katsoen, malttamattomana saada uusi tulokas perheeseen.

- Koht se elämä tuo uusii ja jännii juttui. Ei malteta oottaa prinsessan saapumist ja laskettu aikaki meni jo eilen, jote koitettii kevyel käpsyttelyl Hesan rannoil saad hommat käyntii. Ei onnistunu. No ainaki kelit hellii ni mukava se on luonnos pomppii ja istuskel, raumalaislaulaja kirjoitti kuvatekstiinsä.

Nopeasti kommenttikenttään ilmestyikin tärkeähkö kysymys: "Oliko rouva mukana käynnistyskävelyllä?"

- Ainii oisko seki pitäny ottaa?, HesaÄijä vitsaili tuolloin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HesaÄijä (@hesaaija) on

Lue myös: Uudistunut Tähdet, tähdet marssittaa ruutuun ykkösartisteja Pandoraa ja Anna Abreuta myöten - Heikki Paasosen juontamassa ohjelmassa mukana myös tubehäröilijä HesaÄijä!

Katso video: HesaÄijä Seiskan tentissä